Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasik2

Najlepsze horrory jakie znacie

Polecane posty

Gość Kasik2

Podam może kilka moich ulubionych:RZEŹNIA,POCIĄG Z MIĘSEM, KOSZMAR W DOMU WIEDZMY, BOOGYMEN, TEKSANSKA MASAKRA PIŁĄ MECHANICZNA,JASNOWŁOSE DZIECKO

Gość to ja czyli ja
lustra

Gość Roman Polanski s
Gwarantuje ci GWARANTUJE CI!!!! ze gdy sama obejrzysz PARANORMAL ACTIVITIES w ciemnym pokoju to noc masz z bani Na 1000000% najstraszniejszy film jaki obejrzalem w zyciu przez kilka dni pozniej zasypialem przy zapalonym swietle:D Oparty na faktach OBIECUJE NIEZAPOMNIANE WRAZENIA ps: te filmy ktorych tytluy podalas mozna dzieciom w jedynce o 19 puszczac;)

Gość Kasik2
Tak? A ciekawe czy oglądałeś rzeźnie? Lub pociąg z mięsem?

Gość Ja?ja
Ja oglądałam koszmar w domu Wiedzmy szczerze mówiąc nie mogłam zasnąć po tym filmie:-)

Gość the seventh stranger
DENTYSTA

Jescze, POGLOS, KOSTNICA, TOPÓR, TAMARA

Gość Kasik2
Może skróce rzeźnie i trochę opisze ją. Film jest o wybudzonym przez grupę młodzieży,demonie rzeźnika,uwięzionym w starej rzeźni przez egzorcystę.grupa znajomych przez przypadek wybudzaja go ze snu.a on goni ich z tasakiem zabija każdego po kolei wyrywa flaki wydłubuje oczy i wiesza na hakach tam gdzie świnie wiszą w rzeźni.oczywiście wszystko na żywca;-)ale sie napaliłam.chyba sobie jakiś horror włącze;-)

Gość Roman Polanski s
OBEJRZYJ PARANORMAL ACTIVITIES ku**a

Gość Roman Polanski
Prosze mnie nie wkur*iac bo ja wam kiedys zrobie horror z waszych mlodych d*p wiec autorko masz obejrzec PARANORMAL activities i temat uwazam za skaczony

Gość Kasik.2
Ok.może obejrze:-) przypomniał mi sie jeszcze jeden co oglądałam.,,ZOMBIE" zaczyna sie od tego że na ziemie spadają meteoryty i pada taki deszcz co zmienia ludzi w ZOMBIE i na początku jeszcze jest jak taki jeden ZOMBI robi takiemu jednemu dziurę w głowie wyrywa mózg i go zjada...;-)

To ja streszcze dentyste: facet- znany stomatolog , bogaty itd. dowiaduje sie ze zona go zdradza. Wpadala w obled. Odcina jezyk zonie,. Wyrywa zeba po czym te rane po wyrwaniu dodatkowo boruje. Inne rownie tragiczne rzeczy robi ze swymi pacjantkami i nawet zabija asystnetke(tzn umiera z bolu na fotelu dentystycznym) To co tam sie dzieje to naqwet trupa by na nogi postawilo

Gość paranormal jest do bani
prawie zasypiałam na tym

Gość
zobaczcie sobie KOLEKCJONER z 2009 przebija wszystko

Gość Roman Polanski
Ty jestes do bani mloda dziewico chyba ogladalas ten film o 10 rano na dworze na swojej komunii....

O czym jest pociag z miesem?

Gość Magdalena00
Po teksanskiej masakrze myślałam że nie dotrwam do końca tego filmu. To jest takie obrzydliwe straszne poprostu.wogóle ten film ma takie coś w sobie taki dziwny klimat. A podobno był oparty na faktach

Gość Kasik.2
Coś podobnego do rzeźni. Też wydłubuja oczy i takie różne;-) klątwa też jest dobra

ty roman to jesteś psychiczny natrętnie zapodajęsz jakąś miernotę, nie masz pojęcia o prawdziwym kinie , brak ci klasy dziecino

Gość fvfdxvbfdgb
roman ty jestes debilem jakims ze takie linki dajesz, wez sie lecz czlowieku

Gość Ja?ja
Polecam gazetę ,,przekrój" często dołączają tam dvd z dobrymi horrorami. A gazetka kosztuje chyba 19.99zł.

Gość Mdpapdmq
Nie polecam oglądania Boogymana gdy jesteście sami i macie w pokoju dużą szafę...a już napewno nie zaglądajcie do niej w nocy,nigdy nie wiadomo co tam czeka...