Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RockyMarcianooo

czesc dziewczyny, prosze was o realna odpowiedz

Polecane posty

Gość RockyMarcianooo

Witajcie, jak to jest u Was? czy kontynuowaly byscie znajomosc z facetem na odleglosc, ktory nie daje wam wielkiej przyjemnosci z sexu? czyli wiadomo.. nie doswiadczony do tego w miare szybko dochodzi a wasza znajomosc wlasnie glownie by polegala na tym, ze przyjezdzal by do was daj my na to raz/dwa na miesiac (jest z innego miasta) i sie po prostu kochacie czy jest szansa, ze tak wam sie spodobal psychicznie, nie wiem.. ma "to coś" dla was, ze to, ze zajebistego sexu nie macie znim jest mniej wazne i chcecie sie z nim spotykac ? pytam bo jestem w takiej sytuacji i sam nie wiem co owa dziewczyna moze o mnie myslec...

Gość ffffffjhgfc
szukal innej dziewczyny-gdzieś bliżej bo sytuacja jaka opisujesz jest bez sensu

Mam wrazenie, ze ograniczasz poznanie kogos jedynie do seksu i czy on jest pod tym wzgledem sprawny lub nie :D

Gość RockyMarcianooo
to nie tak, że ograniczam się do sexu.. tylko akurat nasza znajomość mam wrazenie, jest zbudowana na sexie = w sensie takim, że od poczatku podchodzilismy do siebie jako 'przyjaciele do wszystkiego' niż jako jakąś ewentualna para... do tego ta odleglosc, dziela nas około 200km obawiam sie, ze wlasnie przez ten sex, owa dziewczyna nie bedzie chciala ze mna kontynuowac znajomosci.. nie sprawdzilem sie w moim odczuciu to po co jej taki ktos? chociaz zawsze istnieje nadzieja, ze po prostu spodobalem sie jej psychicznie czy cokolwiek co bedzie przemawialo za tym by jednak chciala kontynuowac znajomosc ps. nie piszcie bym poszukal sobie blizej baby bo ja o ty doskonale wiem.. tylko obecnie zadnej na oku nie mam blizej, a ta ktora opisuje mi sie bardzo podoba i chcialbym z nia sie spotykac

To sie spotkaj, i zobacz sam co dalej z tym bedzie. Nikt nie jest w stanie stwierdzic co bedzie z ta znajomoscia, dopoki sam tego nie doswiadczysz. Amen. 🖐️

Gość RockyMarcianooo
no przeciez sie z nia spotkalem pare dni wstecz.. spedzilismy noc i w ogole dla mnie bylo zajebiscie, niestety obawiam sie ze tylko dla mnie ja chce sie znowu spotkac, ale czuje, ze ona odwleka.. jakieś sciemy wymysla ze w ten weekend nie moze w tamten tez itp

Haha, tez tak moze byc lecz nie dowiesz sie tego od nikogo, dopoki nie spotkasz sie z nia ponownie i nie porozmawiasz z nia o swoich odczuciach w tej sferze. Zeby domysly prysly, przyda sie fakt oczywisty ! :D 🖐️

Gość RockyMarcianooo
tak tylko moje pytanie bylo skierowane do kobiety tutejszych czy istnieje mozliwosc, ze mimo iz sex dla niej nie byl zbyt dobry... to chciala by sie dalej spotykac?? czy dla was kiedy facet nie sprawdzi sie w lozku a potencjalnie tylko od tego mial byc to juz przegrywa??

Gość fasdfasdfasd
Trudno powiedzieć. Musiałby naprawdę być super facetem poza tym, do tego przystojnym, z przyszłością, no i musialabym wiedziec że ten stan związku na odległość zmieni się niedługo. Ale gdyby nie był jakiś bardzo zajebisty, a do tego prawdopodobnie w najbliższej przyszłości nie mielibyśmy spotykać się częściej, to chyba bym zrezygnowała. Fakt kiepskiego seksu oczywiście też byłby argumentem. Chodziłoby o to, że taki facet, który nie wie co robić z kobietą, stresuje się, kończy po minucie - przestałby mnie pociągać jako mężczyzna. Ale skoro jesteś początkujący i szybko konczysz, to przecież możecie po krótkim czasie kochać się znó i będzie dłużej.

To zalezy na jakim etapie jest znajomosc. Widzisz dla kogos, kto jest w zwiazku dlugo, jednorazowa lub kilkurazowa wpadka nie jest niczym zlym, kazdy ma swoj "zly"dzien. Gorzej, jak to sie dzieje nagminnie. Ogolnie, uwazam, ze czlowieka nigdy nie mierzy sie miara sprawnosci fizycznej dopoki nie pozna sie go na wskros, a przynajmniej na tyle dobrze, zeby seks nie byl wyznacznikiem dalszych spotkan ;) Nie wiem jednak, co mysli o tej sprawie ta konkretna dziewczyna 🖐️

Gość 1111111111wetwet
Kobieta nie musi być długo bzykana, aby czuła że seks jest super. Do tego przyjmując fakt, że większość kobiet i tak ma tylko łechtaczkowe orgazmy, to w sumie długie rypańsko dla niej nie ma znaczenia (poza faktem psychicznym). Znacznie ważniejsze jest, aby facet ogolnie był namiętny, spragniony i dawał jej super orgazmy (palcem, językiem).

Gość RockyMarcianooo
Chodzi generalnie o to, że nasza znajomosc miala byc głownie sexualna a w lozku w moim odczuciu sie nie sprawdzilem i zastanawiam sie czy ona bedzie jeszcze chciala sie spotykac... bo ja tak, spodobala mi sie ta kobieta

Gość gosia___26
Możesz sobie strzepać przed seksem z nią, żebyś nie kończył za szybko. Seks może być wspaniały, nawet gdy nie jesteś doswiadczony. Mój pierwszy chlopak nie byl doswiadczony, a noce z nim wspominam super. Kończył szybko, ale i tak prawie przez całą noc miał erekcję, kochaliśmy się po parę razy, w przerwach rozmiawiając albo coś jedząc, dawał mi orgazmy, nawet przez pół godziny leżąc między moimi nogami. Wszystko było super, aż byliśmy spoceni, pościel mokra. Zasypialismy dopiero gdy robiło się jasno. Poza tym kobiety lubią komplementy, lubią facetów pewnych siebie, z ambicjami, do tego zadbanych i seksownych - takei rzeczy mogą ją "uzaleznić", a niekoniecznie długotrwały seks.

Gość RockyMarcianooo
a jak mysclie, udanie przed nią 'skruchy' po sexie, ze za szybko sie doszlo i nie dalo sie jej orgazmu moze jej sie spodobac? w sensie .. on chce by mi było dobrze - taka mysl miala by sie pojawic w jej glowie?

Gość fdsfdsfdsfs
dasz rade