Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr 28

wyrzuciłem swoją dziewczynę z mieszkania!

Polecane posty

Gość Piotr 28

no szlag mnie trafił w końcu! nie dość, że nie pracuje to nic nie robi w domu!! wstaję rano - księżniczka śpi. przychodzę z pracy, w mieszkaniu jest jak było (łóżko niepościelone, kwiatki niepodlane, obiad nieugotowany, porządki niezrobione, ...) powiedziałem jej, że albo weźmie się za robotę albo wypad! to zaczęła mnie wyzywać od chamów i z płaczem wróciła do mamusi. czemu z was są takie pierdolone księżniczki?! już dawno powinienem darmozjada wywalić!

Gość bbbbbbbbbqbbbbbbbbb
biedactwo moze nic nie robila bo masz za malego i jej niezaspokoiles i wpadla w depresje:P

Gość Dorota Mankiewicz
:o pojebany :o idź się leczyć a jak chciałeś służąca to sobie poszukaj z ogłoszenia

Gość sama poszła a nie wywaliłeś
też mi coś.

Gość ...CCC
Brawo____________dobrze zrobiłeś.

Gość i co zrobiles glupku
teraz bedziesz musial sam sprzatac, gotowac,prac :classic_cool:

Gość Piotr 28
czemu służącą? skoro siedzi w domu, bo biedactwo od pół roku "nie może" znaleźć pracy, to chyba powinna posprzątać i obiad ugotować?! na spotykanie się z koleżaneczkami i branie pieniędzy ode mnie miała czas, a na sprzątnięcie już nie?

Gość nie tylko to bedzie musial
robic sam :D

Gość Piotr 28
wynajęcie sprzątaczki mniej kosztuje niż utrzymywanie darmozjada!

Gość marta grzechu warta.
tak sobie ja wychowałeś widocznie .

Gość Piotr 28
ja? chyba mamusia która uważa, że córuni wszystko się należy. przejrzałem w końcu na oczy. pasożytom mówię stanowcze nie.

Gość ja kobietaa
przedmioty się wyrzuca, a baba która włazi w konkubinat to przedmiot głupi a nie dziewczyna, ale ty facet też jesteś ścierka rozwiązła skoro wparowałeś w krocze przedmiotu do wyrzucenia , obleśne z ciebie jest ścierwo

Gość Autorze dobrze zrobiłeś
pasożytom zarówno żeńskim i męskim mówimy stanowcze NIE :classic_cool:

Gość Naćpana ketonalem
ile masz lat piotrze ty łotrze? A jakby sprzatała w domu i gotowało to mogłaby mieszkać?

"czemu z was są takie pie**olone księżniczki?" nieładnie tak wrzucać wszystkie dziewczyny/kobiety do jednego worka Królewiczu bez skazy :P Trzeba było wcześniej zasady ustalić z dziewczyną a nie teraz się wkoorwiać .

Gość Piotr 28
dobrze że się teraz obejrzałem i przed ślubem (za miesiąc) ją wyjebałem a potem musiał bym brać rozwód, jej własne kolerzanki narzekały na syf w naszej chacie, naprzykład taka jedna mówila mi że kiedyś jak siedziała w chacie to zawsze jej rodzina miala obiad a ja kurwa na zupki w proszku liczyć nie mogłem

dobre:D pewne zasady sie ustala jak chce sie razem mieszkac. Ja jako pierdolona ksiezniczka tez nie gotuje i nie sprzatam po mezu, malo tego nie pracuje (dorabiam tylko na tlumaczeniach) ale mam wymowke ze przynajmniej codziennie chodze na zajecia:P

Gość Piotr 28
teraz to żadnego ślubu nie będzię

Gość matuchno ...
to kto w koncu siedział w tej chacie a kto na zupki liczyć nie mógł - bo tak piszesz jak potłuczony

Gość Naćpana ketonalem
pasożytom społecznym mówie nie!

Gość Piotr 28
podszywie, spadaj. skoro nie pracujesz i siedzisz w domu to chyba jasne, że się nim zajmujesz, prawda? na początku było okej, pracowaliśmy oboje itd. ale potem, gdy rzuciła pracę, coś jej odwaliło. poprzestawiały się jej priorytety. oglądać tvn style czy inne gówno miała czas, a gazety z ogłoszeniami pracy nieruszone. ba, nawet przykurzone były co znaczy, że ich do ręki nie wzięła!

Gość Piotr 28
jej mamusia też od starego obrywala za nic nie robienie - rodzinne

Gość Naćpana ketonalem
A czy ta laska nie była tipsiarą? Jesli tak to się nie dziw.

Gość wawcia_powraca2
matuchno ... to kto w koncu siedział w tej chacie a kto na zupki liczyć nie mógł - bo tak piszesz jak potłuczony hahaah czego neio rozumiesz no co za kredyn albo kretynka:D

Gość ja tam autora topiku popieram
Ja nawet jako kobieta Ci się nie dziwię. Gdyby dziewczyna autora topiku pracowała to co innego, wtedy powinni faktycznie dzielić się obowiązkami. Jednak w sytuacji, gdy ona była bezrobotna, to powinna za przeproszeniem ruszyć cztery litery i coś zrobić. Ja mieszkam sama, pracuję i jakoś potrafię jeszcze znaleźć czas by zadbać o mieszkanie. Obiadów raczej nie gotuję to fakt, ale to wynika z faktu, iż nie opłaca mi się gotować dla jednej osoby. Także ja jako kobieta faceta w 100 % popieram.

Gość kto cię
teraz zechce, jak ty już przechadzany towar jesteś?

Gość Naćpana ketonalem
ty masz 28 lat