Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujeee poradyyy

Pilnie potrzebuje poradyy

Polecane posty

Co byscie zrobili. Jestem bezrobotna, szukam pracy, ale w polsce nic nie umiem znalezc, niestety zaczyna brakowac na zycie. Myslalam o wyjezdzie za granice na wakacje, gdyz musze rowniez zarobic na studia. Niestety tu mam chlopaka, przyjaciol i rodzine, ktorzy radza by szukac dalej tutaj, ale wiadomo o ni mi nie pomoga finansowo. Z drugiej strony jestem gleboko pod kreska i nie moge sobie pozwoilc na kolejne dwa miechy bez pracy. Co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość marta grzechu warta.
hmmm moze jakis kurs może podwyższ swoje kwalifikacje moze ułatwi ci to znalezienie pracy w polsce.

Gość wróżka znam przyszłość
widze pani wijedzie za granice do holandi i zostanie pani dłużej ok 2 lata potem widze ślub i dziecko ale nie z obecnym mężczyzna

Leviatan dzieki ale to nie wypali, a jesli juz to zajmie duzo czasu itd, a ja nie moge sobie pozwolic na popadanie w dlugi, wiec firma narazie odpada

NIe wierze we wrozki ;) Moze i mozna ale nie w mojej sytuacji, nei wymysle na poczekaniu firmy a to chodzi o to zeby byla dobra a nie na raz dwa trzy

Gość xyz 24
Witam ma 24 lata wykształcenie średnie zawodowe i siedze w domu.. dlaczego? bo nie mam pracy! założenie firmy? miałam 3 miesiace lumpex, poszlam z torbami bo jest tego tyle ze... szkoda gadac! dotacji nie daja a jak daja to " swoim" trzeba miec kase nerwy i zdrowie na urzednikow!!! Mieszkam w 30tys. miejscowosci i wszedzie tylko matka, corka, ziec, sym a to wnuczka i tak w urzedzie, skarbowce i nawet juz w sadzie. o prywatnym chociazby sklepie juz nie wspomne bo tu licza sie starzysci i uczniowie, bo wtedy pracodawca ni8e musi placic grosza!!! POWODZENIA W ZNALEZIENU PRACY, JEST TRUDNO!!!

podnoszeee

Gość nfjhfjnjfhkdfn
a nie możesz z chłopakiem wyjechać?

Niestety nie, on tu ma dobrą pracę i nie chce z niej rezygnować, i dobrze go rozumiem