Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robicie?

co robicie że nie śpicie?

Polecane posty

Gość co robicie?

-sciagi, referaty, przegladam notatki - staram sie nie myślec o jutrze - magazynuje polprazole, ketanole i alkohole liczac ze jakos w ten sposób ten wekend przetrwam:O:O - jem kolacje i załuje że jestem taką głupią tzipom i sie za to wcześniej nie wziełam :O:O:(

Axas dobranoc:) siema przerwa...i co Ty biedna teraz zrobisz? Będziesz ślęczeć do rańca nad papierkami, wódą i prochami:P

DOBRANOC, może mi się przyśni, że latam🖐️;)

guess_who szczęściara, ja mam jeszcze mnóstwo do zrobienia a jutro...hmmm...dzisiaj o 7 muszę wstać.

Chantalka chodz spac, bierz przykład ze mnie....ja już wyłączam kompa🖐️😴

a co takiego robisz? ja chcę spać długo żeby mieć dzień krótszy bo nie ma mojego ukochanego i mam depresje:(

Gość słucham muzyki
piję wodę z cytryną

Axas...nie mogę:( muszę napisać jeszcze dwa tlumaczenia, jeden krótki artykulik i dopiero pójdę spać. Może koło 3...ale w sumie mi to nie przeszkadza bo niewiele snu potrzebuję. guess_who- a gdzie ukochany się podziewa? A z depresji może kostka czekoladki Cię wyciągnie?;)

Gość barabahjhjhajhaaaaaaaa
sciagi,drinki i mysle jak jutro wstane,przejebaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pojechał ze studiów na jakieś zajęcia terenowe na tydzień. Dla nie to straszne bo miałam go codziennie już od prawie 3 lat:( ciągle jem słodycze, ale nie pomaga:o

Tęsknota często jest budująca dla związku:) Kiedyś miło będziesz wspominała chwile, gdy czekałaś na niego z takim dreszczykiem emocji...tylko mam nadzieje, że nie bedziesz wtedy ważyła 120 kg...może jednak przystopuj z tym zajadaniem tęsknoty:D

ja się boję, że jak wróci to mnie nie pozna hahaha:) już mi wystarczy tej tęsknoty. Najgorsze jak się tak człowiek do siebie przyzwyczai i tu takie cuś.

Gość Wyzywam Cię do walki
Myślę o dziewczynie w której się zakochałam. :O

jak ja ci zazdroszcze panie powyzej,tez bym chciala mysle o kims czule bo o mezu moge tylko z pogarda,bleeeee

Gość Wyzywam Cię do walki
Jestem kobietą.

jak mozna o mężu mysleć z pogardą? Skoro tak jest dlaczego się nie rozwiedziesz?

bo mamy dzieci,chantalka,jak bedziesz w mojej sytuacji to dopiero bedziesz mogla prawic takie pierdoly

Też mam męża...nie prawie pierdół bo nie znam Twojej sytuacji. A może robicie dzieciom większą krzywdę będąc ze soba niż zrobilibyście rozstając się. Nie oceniam...po prostu się dziwię.

a tu sie nie zgodze-zakochane galy sa zaslepione,a i strona przeciwna kamuflowala sie,to dopiero wychodzi w praniu wiec mi tu nie pierdol farmazonow typu:"widzialy galy co braly'' gowniaro,pozyjemy zobaczymy

Gość rudy rudy rydz
nie śpie bo zebralo mnie na pranie nocne , czekam az sie wypierze :O a pozatym jakos tak zasnac nie moge , mam problem z facetem i zastanawiam sie nad kilkoma rzeczami :O