Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta myśląca

Mój facet ma zadatki na lekkoducha2

Polecane posty

Gość kobieta myślaca
jem kupe

Przypomnę Mój facet (razem 2 lata - mieszkamy razem od roku) za moją namową od razu po studiach otworzył własną firmę. Ja mam więcej doświadczenia niż on. Ja pracuję jeszcze na etacie i kończę studia. Firma działa od września. Bardzo ciężko to wszystko idzie. On jest mało obrotny, tzn. Nie potrafi upominać się o kasę od klientów pomimo że mu się ona należy, robi tyle ile musi. Tzn. Dopóki go nie będę upominać to nei zrobi tego co ma zrobić. Nie szuka klientów. Jak trochę kasy wpadnie to już by nic nei robił. A jak jej nie ma to nei potrafi ściągnąć dłużników. Efektem tego wszystkiego są długi i brak perspektyw na wesele. Nawet się nei zaręczyliśmy. Po południu po obiedzie najlepiej by spał. Jestem zrozpaczona co ja bede miała z nim za życie ? Tylko czy to są powody do rozstania jestem już sfrustrowana tym wszystkim. Poradźcie coś. proszę.

Gość kobieta myslaca
ooops zesrauam się hihihi

jak juz pisałam wzcesniej mam problem bo chce sie od nich wyprowadzic , ale gdy Arek jestw pracy starzy na polu zabawiam sie z ich kucykiem ojaj jak jest fajnie

Gość kobieta myslaca
co wysram to zjadam

generalnie wiele rzeczy uwielbiam robic sama np. smarowac sie kupa krowia w oborze jak nikt nie widzi to moje takie małe zboczenie od dziecinstwa

moge byc i kapro cos tam po prostu lubie sie smarowac krowimi odchodami i mam tak od malenka oczywiscie musze sie pozniej umyc ale jak juz sie wysmaruje to wtedy musze tak poleze, moim mazeniem jest aby Arek tez sie wysmarował i tak wysmarowani abysmy sie złaczyli w miłosnej ekstazie