Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna w sukiencee

Poznałam ideał i mam problem

Polecane posty

Długo szukałam aż w końcu poznałam idealnego chłopaka! Jest super pod każdym względem, wysportowany, wykształcony, z poczuciem humoru, szarmancki itd. I tu pojawia się problem, ja nie jestem taka idealna. On jest super wykształcony, ja nie, on jest niezależny, ma swoje pasje i je realizuje, a ja taka szara mysz której ciągle brakuje pieniędzy, on jest beztroski, a ja się martwie cały czas gdyż moje życie składa się z problemów, zastanawiam się czy to ma szanse?

Gość Seniorrro
A dlaczego nie ma szans? Warto próbować. Pozdrawiam.

Gość
nie ma żadnej szansy

Ile się znacie? Mój 5 miesięcy był IDEALNY, a dziś na dobre się rozstaliśmy. Nic tego nie zwiastowało. Więc uwierz mi, że ideały nie istnieją.

Ogólnie jestem ładna ale po prostu mam niskie poczucie własnej wartości, tak mnie wychowano, nie wiem czy u takiego ideału mogę mieć szanse

Gość daj se spokoj dziewczyno
jak jest taki idealny jak piszesz,to nie sadzisz chyba ze na szara mysz poleci? pewnie bzyka na lewo i prawo, btw

Charlotte - ideał faktycznie może za dużo powiedziane, ale mam namyśli że takiego mężczyzny szukałam

faceci z wysokim mniemaniem o sobie,nawet jak nie sa tacy super,to i tak tylko na ladne i pewne siebie lale lecą,smutne,ale prawdziwe

On wcale nie jest zadufany w sobie, wręcz przeciwnie mam wrażenie że jest również troche nieśmiały, nie ma tysiąca znajomych, nie zna tysiąca lasek itd, nie jest zarozumiały przez to że ma kase i lepszą pozycję społeczną

Gość fdtret
Autorko napewno masz jakies swoje pasje a jesli chodzi o te pieniadze to pracujesz gdzies i malo zarabiasz o to Ci chodzi ?

Poniekad o to chodzi, że właśnie mało zarabiam, i wszystko idzie na życie, np nie mogę sobie pozwolić na wyjazd gdzieś itd

Gość znaczy sie wyzej
srasz niz dupe masz... trampek do trampka kapec do kapcia ...

do tego powyzej: mój facet zarabia 3x wiecej ode mnie i jakos mu to nie przeszkadza :-O ale znalam takiego,niby niesmialy,ale widac ze szukal poklasku i aprobaty jak najwiekszej liczby ludzi,duzo zarabial,wyksztalcony etc, 4 języki,ja taka sobie zwyczajna,na poczatku jakby mnie lubil,a potem totalna olewka, szybko mu sie znudzilam...wiec raczej nie miej zludzen,autorko...