Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rendensam

jak sie zachowac w tej sytuacji

Polecane posty

Gość rendensam

w skrocie...znajomosc roczna z widzenia,potem poznanie sie i wzajemna fascynacja,on w zwiazku,ale przekonywal,ze to juz koniec,ze ona go zdradza,ze nienawidzi ja,ze chce kogos takiego jak ja,ze kocha ,bla bla bla,nie ufalam,odeszlam,on szukal mnie,blagal bym go nie zostawiala....potem cisza i nagle sms,ze nie chce mnie znac i mam gvo nie szukac(?)..nie wiem co sie stalo,ale mam to juz za soba...pytanie..jak mam sie zachowac gdy przypadkiem sie spotkamy???udac ze go nie znam?jak myslicie?a moze macie jakies swoje pomysly?

jak będziesz miała ochotę powiedzieć cześć, to powiedz, jak nie to nie. Poza cześć, takim suchym i niezobowiązjącym nie powinnaś mówić więcej jeśli chcesz czuć się dobrze i honorowo. I nie oczekuj odpowiedzi. Niczego w ogóle nie oczekuj. Bo on cię już nie obchodzi. A chodzi tylko o kulturalne TWOJE zachowanie.

Gość rendensam
tak Krokodylka masz racje chodzi tylko o kulture,juz mi zobojetnial i chcialabym by zalowal co stracil..tylko jak?

żeby żałował jest tylko jeden sposób: zimna, klturalna obojętność wtey masz szansę, że on będzie żałował

Gość ja mam podobnie
kochana, jesli chcesz sprawic by on zalowal teco co stracil TO WCALE NIE JEST CI OBOJETNY, jakby byl- to bys go olala z gory do dolu

ja mam podobnie - dokładnie. Dlatego trzeba nieźle grać obojętność, żeby wzbudzić w nim żal. A niezawodna jest prawdziwa obojętność. Bo taka obojętność się wyczuwa i wtedy najbardziej jest prwadopodobne, że facet będzie żałował.

Gość sasko
rzuc go kamieniem