Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znow mam dolaaa

Co osoba samotna bez kasy, moze robic w taki upalny dzien

Polecane posty

Gość znow mam dolaaa

jak dzisiaj? Jakies pomysly?

Gość hfouugt
jechać ze znajomymi nad morze czy jeziorko, kasy wiele nie potrzeba;)

Gość vdgk
jesli masz ogrodek, to opalaj się...:-P

Gość znow mam dolaaa
Yhy tych znajomych nie ma wiele, a jak sa to maja w dupie innych

Gość znow mam dolaaa
No wlasnie nie mam ogrodka :(

Gość lafiryndy pokazywać tyłki
Kobieta możne znaleźć sobie sponsora, przecież to nie problem, facetów napaleńców jest masa. I nie mówię tu o obciąganiu pały za 50zł a o zwykłej randce :)

Gość znow mam dolaaa
No o sponsorze az nie myslaalm ale o tym zeby sie umowic na randke, gorzej jak to mi przyjdzie zaplacic gdzie w kieszeni mam 3 zl :/

Gość buntownik z wyboru
isc w plener na kocyk albo żebrac

Gość cfjckssdj
Choćby poczytać ciekawą książkę, upiec ciasto, oglądnąć film.

Gość najlepiej nie wychodzic z domu
siedziec przed tv i komperm. ja wlasnie tak zrobie.

Kuźwa powiesz że zapomniałaś portfela :classic_cool: Niby kobieta a taka mało sprytna, kombinuj dziewczyno ! :P

to sie poopalaj na balkonie albo przy otwartym na ościez oknie. nie powiesz mi że nie masz okna :) albo ubierz sie w lekkie ciuszki i idz na spacer.

Gość ja mam gorzej bo kase
mam ale ochoty na wychodzenie z domu nie :o Dzisiaj u mnie piękna pogoda, chyba pierwszy raz w tym roku a mi się nie chce nigdzie wychodzić. W mieszkaniu mam syf i wypadałoby też posprzątać ale mi się nie chce. Dzisiaj jak każdy weekend będę pewnie cały dzień leżała w łóżku. Może bym gdzieś wyszła ale nie chce mi się malować i myć włosów a później układać :o

Gość najlepiej nie wychodzic z domu
ja mam gorzej bo kase, czy Ty piszesz o mnie?:(

A ile to czasu zajmie Ci mycie włosów, ogól se nogi umyj kłaki i idź na zakupy po letnią sukienkę i weź taką z wcięciem na cycach (nawet jak masz małe piersi).

Od pewnego czasu na nic nie mam ochoty. Moj facet wyciaga mnie do kina czy restauracji a mi sie nie chce ubierac i stroić na glupi wypad do restauracji, wole caly dzien lezec w lozku przed kompem. Akurat mycie glowy i makijaz zajmuje mi duzo czasu bo zanim wlosy mi wyschna (nie susze suszarka bo pozniej nie moge ich ulozyc), zanim sie pomaluje, ubiore - z reszta nie mam sie w co ubrac :( Nogi ogolilam wczoraj :p Mialam takie klaki ze powoli ze spodni wychodzily :o

a mycie włosów to taka cięzka robota? dla mnie to relaks...

myje codziennie ale wieczorem bo rano nie mam czasu jak ide do pracy ale jak juz mam gdzies wyjsc to wole umyc przed wyjsciem bo lubie miec blyszczace wlosy a teraz mi sie nie chce :o

Gość lafiryndy pokazywać nogi
ten Twój facet to jakaś cipa jest, ja jestem nieporadny ale żeby dziewczyny ze stanu zapuszczenia w weekend nie wyciągnąć , po dniu w łóżku baba wygląda jak koszmar :D

no chyba macie racje, wstane i wezme prysznic... Pozniej sie ubiore i pojedziemy gdzies nad jezioro. Pozniej moze pojde do baru do kolezanki i zagram sobie na maszynie, ostatnio wrzucilam 5zl i wygralam 1200zl :classic_cool: (ostatnio= rok temu :o) Tak "często" widuję sie ze znajomymi że nie pamiętam jak wyglądają a co tydzień obiecuję, że się spotkamy a później wymyślam wymówki żeby się nie ruszać z łóżka

młode baby a marudzą jak staruszki, mo to słabo idzie rwanie cycków to mógłbym ponarzekać , ale chociaż się myję i mam chęć do pracy :P

"ja mam gorzej bo kase - no chyba macie racje, wstane i wezme prysznic... Pozniej sie ubiore i pojedziemy gdzies nad jezioro. Pozniej moze pojde do baru do kolezanki i zagram sobie na maszynie, ostatnio wrzucilam 5zl i wygralam 1200zl (ostatnio= rok temu ) Tak "często" widuję sie ze znajomymi że nie pamiętam jak wyglądają a co tydzień obiecuję, że się spotkamy a później wymyślam wymówki żeby się nie ruszać z łóżka" no! dawaj dawaj! tym bardziej że pogoda ma byc tylko do niedzieli. jeszcze sie nasiedzisz w domu i należysz w łóżku, jak znów zacznie padac :) a teraz do pionu i pod prysznic! chce usłyszec lejącą się wodę! :)

tez sie myje :p tylko jak mam gdzies wyjsc to musze zrobic wszystko zeby dobrze wygladac a to troche zajmuje: makijaz,depilacja, regulacja brwi, jakies pelingi, maseczki, odzywka na wlosy, balsamy, na stopy lakier i krem zmiekczajacy...

Juz sie zbieram tylko zjem sniadanie :p

Prawdziwa kobieta o siebie dba (powtarzaj to jak mantrę) :D

W ogole faceci mają łatwiej bo im wystarczy tylko prysznic + golenie a kobiety muszą bardziej dbać o siebie a jak się wraca zmęczonym po pracy to tylko szybki prysznic bez balsamów i innych pachnideł i do łóżka. Kurcze zrobilam pranie i nie mam się w co ubrać :(

Kobiety też bardziej muszą dbać o figurę bo później słyszą komentarze a to za gruba czy za chuda :( Ja mam anemie i wstydze sie na plazy rozebrać do bikini bo wszedzie mi kosci wystaja :( Kiedys przytylam 10kg i wszyscy mowili ze wygladam dobrze a jak tylko poszlam do nowej pracy to schudlam jeszcze wiecej i znowu wygladam jak kosciotrup :o

Dobra już nie narzekam tylko spadam się "pięknić" :p Miłego dnia życzę :) i dziękuję za zmobilizowanie do działania :p