Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona biedroneczka la la

Dlaczego nie umiem zaufać mężowi

Polecane posty

Jesteśmy małżeństwem od 10 lat. Kocham go ogromnie. On mnie też. Z pozoru wszystko jest ok, ale mam problem z zazdrością. Nie potrafię się jej pozbyć. Ciągle wydaje mi się, że każda kobieta chce mi go zabrać. Mam problem nawet z jego koleżankami, współpracownicami itd. Mąż często wyjeżdza służbowo na jakieś targi lub imprezy z kontrahentami. Od razu uruchamia mi się wyobraźnia co on tam może robić. Zaznaczę, że nigdy tak naprawdę nie dał mi powodów do jakichkolwiek podejrzeń. Ja też go nie zdradziłam i nie zdradzę. Skąd ta moja obsesja?

Gość chicaguapa
moze z niskiej samooceny?

Nie jestem jakąś maszkarą. Ale faktycznie nie najlepiej u mnie z samooceną. Co robić?

Gość AAA23
z tad to twoje myslenie ze zazwyczaj wszędzie sie słyszy jak mezowie zdradzaja zony z mlodszymi ładniejszymi. i stad twoje przekonanie ze tak z toba bedzie. głowa do góry skoro widzisz ze mąż cie kocha nie psuj tego swoja zazdroscia, bo mozesz to zniszczyc. pozdrawiam trzymaj sie cieplutko:)

Gość chicaguapa
ja tez uwazam,ze wszystko siedzi wylacznie w twojej glowie. o zdradach sie mowi,bo to zawsze jakas sensacja.dlaczego nie mowia o uczciwych mezach,ktorym takie gierki nie w glowie??bo to nuuuda.ale na szczescie takich facetow jest wiecej.na pewno twoj sie do nich zalicza.glowa do gory i opanuj swoja wyobraznie.(albo wykorzystaj ja do innych celow hi hi).

Macie rację. Ale to jednak trudne. Czasami jest tak, że wszystko gra przez parę miesięcy i wydaje mi się, że potrafię nad tym zapanować. A potem wystarczy jakaś durnota np. sms wieczorem do niego i znów myślę, że to pewnie jakaś babka. Nakręcam się. Potem on mówi, że np. to był znajomy i zapraszał na jutro na kawę ( na którą pojedziemy i okaże się, że to był faktycznie ten znajomy) i jest mi strasznie głupio, że takie kretyńskie myśli mnie nachodzą. Najbardziej się boję, że mąż w końcu tego nie wytrzyma i mnie zostawi. Przez moja własną głupotę. Ale walczę z tym.

Gość chicaguapa
walcz z tym do skutku,maz na prawde moze tego nie wytrzymac,jesli nigdy,nigdy! nie dal ci powodow do zazdrosci to przestan sie zadreczac.skonczysz sama i uzalezniona od psychotropow.