Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek od miesiąca

JAK ZAPOMNIEĆ?

Polecane posty

:( Boże, mam prawie 19 lat i nie spodziewałam się że przyjdzie mi wyżalać się na forum.. ale naprawdę muszę :( Minał już miesiąc od rozstania,strasznie burzliwego, byłam z nim tylko 2 m-ce a tak mi go dalej brakuje :( nie wyobrażam sobie obok siebie kogoś innego, nie umiałabym komuś nawet zaufać.. próbowałam się umawiać na jakieś randki, czasami przyznaję-tylko żeby zapomnieć, niektórzy chłopcy byli naprawdę ok, ale co z tego kiedy ja widzę tylko JEGO.. :( A on nie chce mnie znać :( nawet nie mamy kontaktu..

dla mnie niestety noszą raczej znamiona dramatu ;) :(

Gość fredzik86
wywal gg, nr tel. zdjecie a jakz aczynasz myslec o nim to wyjdz z domu, zadzwon do kogos itd. To jest najczestszy problem, wlasnie takie rozgrzebywanie ran po rozstaniu, sledzenia na gg, nk, czytanie setki razy smsow od niego/niej i robi sie wielka czarna rozpacz z zycia.

Jakkolwiek by to nie zabrzmiało... Przysięgam, że Ci przejdzie. Bylebyś go nie idealizowała i nie nie przystąpiła do żadnego koła wsparcia i wzajemnej adoracji pod hasłem "Czy wróci do mnie eks?":) Posłuchaj sobie jakichś dramatycznych piosenek, rozstanie wzbudza duże emocje, artyści często na ten temat tworzą:) To daje takie oczyszczenie.... Oprócz facetów jest też wiele innych fajnych spraw w życiu:D Teraz wakacje, będą dobre balety:D Po rozstaniu można się wziąć wreszcie w garść i zająć rozwojem osobistym. Wszystko ma swoje dobre strony:D Wiem dobrze, że nie ogarniasz tej kuwety i czytanie ze zrozumieniem mojego tekstu przyjdzie z trudnem, ale może coś załapiesz. Trzymam kciuki.

najbardziej mnie przeraza ze my, kobiety, jestesmy takie glupiutkie czasami. przynajmniej ja i kilka przypadków podobnych znam- ciagnie nas do drani. on mnie oszukiwał nieraz, nie był ze mną do konca fair.. a gdyby teraz chciał byc znow ze mna, wrocilabym prawie na sto procent.. az sama siebie sie brzydze przez to, ze nie potrafie sobie z tym poradzic i pozwolilabym sie ranic :(:(

Wiesz ciężko powiedzieć coś więcej. Po prostu jesteś zakochana. Nie wiem dlaczego się rozstaliście. Ale jedno wiem w końcu ból minie. Wiem mało pocieszające ale takie jest życie. Niestety wiem coś o tym. Jeżeli chcesz zapomnieć to niema sensu na sile umawiać się z innymi bo tak naprawdę nie jesteś szczera z samą sobą ani z osobami, z którymi się umawiasz. A wierz mi to tylko pogarsza sytuacje. Zajmij się czymś nie wiem praca, nauka, hobby DASZ RADE !!! Nie ma rzeczy niemożliwych są tylko trudniejsze do wykonania :D I NIC NA SIŁE

eh.. dzięki śliczne... 😘 pocieszam się że jestem mlodziutka i jak to mówią tego kwiatu to pół światu :) te randki nie były na siłę do końca.. naprawdę miałam ochotę się z kimś zobaczyć tylko że niestety zawsze było rozczarowanie, nie chłopakiem ale moją postawą.. teraz już póki co nie daje nikomu nadziei i wole poczekać, bo wierzę że czas leczy rany.. rozstaliśmy się bo on jest typem kobieciarza, nie umiem żyć z taką osobą

To tym bardziej powinnaś zapomnieć, taki gość myśli tylko o sobie. Wiesz nie jest czymś złym się spotykać z kimś, ale powód dla jakiego się spotykasz możne nie być dobrym powodem na dłuższą metę stąd też najprawdopodobniej Twoje rozczarowanie. Niestety rozczaruje Cie czas nie leczy ran ale pozwala wiele zrozumieć, zapomnieć możne nawet ale na pewno wyciągnąć wnioski na przyszłość. I miejmy nadzieje ze kolejny wybór partnera będzie bardziej trafny.

Gość doswoadczona zyciem
I odpowiedzialas sobie sama na swoj problem. Typ kobieciarza. Z takim nawet nie chcialabym znalezc miliona. Dobrze, ze rozstaliscie sie zawczasu, bo "kobieciarstwo" nie mija. Facet jak juz taki jest, to mu zostanie. A jeszcze nie daj Boze przywlecze jaka chorobe i potrzebne Ci to? My najczesciej nie kochamy mezczyzny tylko wlasne wyobrazenie o nim, albo pragnienie, ze dla nas bedzie idealem. Nic bardziej mylacego. Dlaczego Ty masz byc nieszczesliwa z kioms takim? Mam juz troche lat i sporo zyciowej obserwacji tudziez doswiadczenia. Moja rada taka: lepiej zyc z szacunkiem do samej siebie niz histerycznie i ponizeniu karmiac sie ciaglymi domyslami "a gdzie on teraz i z kim". To do niczego dobrego nie prowadzi. Przezywalam podobne rozterki i mialam dosc sil by przerywac takie zwiazki. Warto walczyc o szczescie, ale o wlasny spokoj przede wszystkim

Po prostu dziewczyno ciesz się że nie byłaś z nim dłużej i nie masz dożo wspomnień ja mam bo byłam 2 lata a sama jestem 4 miesiące błagam nie rozpamiętując bo źle ci na tym wyjdzie były to były wybrał inaczej nie chce to nie nic na siłę nikogo to miłości nie zmusisz a kochać za dwoję za dużo uwieź mi , dziewczyny Ci dobrze radzą warzyć wszystko i błagam nie szukaj kotka tu bo to cię zaboli nawet po czasie wiem bo ja mam kotka t widzę ci pisze o czym a co najgorsze niekiedy gadamy boli

serce głupie i tak :( ;(