Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oweiruwoeriueoruowe

czy na serio odrzuciłybyście faceta który ubrał sandały do skarpet?

Polecane posty

Gość oweiruwoeriueoruowe

serio pytam

Gość ja to w ogóle nie wiem
niedawno dopiero się dowiedziałam o tych skarpetach i sandałach i po prawdzie nie bardzo rozumiem na czym polega ten "obciach". Sama tak nie chodzę, ale raczej dlatego że w ogóle nie chodzę w sandałach i nawet nie mam. O co tu chodzi? To coś jak JP2 czy "Twoja stara coś tam"?

Gość nataliaaaa1982
hehe nie no cos ty moj ojciec tak nosi

Gość oweiruwoeriueoruowe
bo wiecie co mnie wkurza? właśnie odrzuciłam takiego jednego wieśniaka, przyszedł na randkę właśnie w sandałkach do skarpet i w kawiarni zachowywał sie jak sloń w składzie porcelany, po prostu totalny wieśniak a zdaniem moich kochanych bądź co bądź rodziców to powinnam przymnkąć oko na takie rzeczy i patrzeć na to czy ma dobre serce:O:O

ej no czemu kazdy ubiera sie wg swoich upodoban a co ma szata do wnetrza?

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A nie mogłas z nim pogadać o tym delikatnie ???????

biedna biedna dziewczyna :D wiesniaki sa wszedzie, musisz nieźle szukać żeby znaleźć coś lepszego, jesli oczywiście zasługujesz na coś lepszego niż wieśniak;) ave

Gość oweiruwoeriueoruowe
Jest mi trochę głupio bo przyjechał czerwonym BMW X6, a nie zauważyłam tego.

Gość ja bym nie odrzuciła
na miejscu tego faceta odrzuciłabym ciebie,pewnie jesteś strasznym pustakiem albo totalną wieśniarą,skoro piszesz "ubrać skarpety" :O W co je ubrał?? :O ZAŁOŻYŁ wieśniaro bez szkoły :O:O

Gość Kremator mody
Mimo mojego wykształcenia (pseudonim) oraz innych profesji - stylisty, couchera, nie mogę zrozumieć niechęci do połączenia skarpet z sandałami. KURWA, jak ktoś ma grzybicę paznokci, albo poharatane nogi, żylaki a chce trochę ukojenia to co? W adidasach zapierdalać? Przewiewne bawełniane skarpety + sandały, czad. Mnie wkurwia jak widzę tych frajerów z sandałami i niedomytymi, przepoconymi i jebiącymi nogami; wiesz, że są, zanim wpadną w zasięg wzroku.

Gość oweiruwoeriueoruowe
znaczy zauważyłam samochód jak już odjeżdżał i miałam wyrzuty sumienia.

DO oweiruwoeriueoruowe a KOGO TY SZUKASZ???? Może facet był fajny tylko zestresowany!!! Tak szybko skreslacie czasem fajnych facetów i wybieracie nie wieśniaków tylko "macho" i "ciacha" którzy was olej ną przy najbliższej okazji a potem płaczecie!!!

wg mnie to dziewczyna jest totalnym odstrzałem ;) i jeszcze rodzice jej doradzają :p buhahaha smiech na sali. ale przyjechał takim fajnym bmw o maj gad i co teraz?? :( żeby nie te skarpety to by se chłopak pewnie poruchał a tak to go odrzuciła :( TYPOWA PUSTA LALA!!

A ci wrażliwi i nieśmiali moga okazać się super partnerami.A noszenia skarpet można oduczyć !!!!

Gość rambo tylko uwazaj
sandaly+skarpety+torba na pasku dookola bioder+wasy= polak na wczasach!!! wiocha!!! ale ktos dobrze napisal,ze lepiej zalozyc skarpetki(cienkie i krociutkie a nie do kolan :( )niz pokazywac te chore kuzwa raszple jak u krowy!!!!

a wiec jak zobaczyłas bmw to było ci głupio....wiec nie jestes nic warta..materializm przemawia bo nie wazna jest szata ale wnetrze ....🖐️

Gość różne rzeczy sie dzieja
nie wiem czy bym odrzuciła, gdyby był miły, i fajnie rozmowa by się toczyła to z pewnością bym się umówiła kolejny raz, jednak powiedziałabym mu że to jest surowo przez modę zakazane ;> sandały to obuwie letnie i po prostu jak sama nazwa świadczy o tym że nosi się latem kiedy jest ciepło a więc skarpety są kompletnie nie na miejscu :P

Gość a to jeszcze zależy...
jaki zestaw wybierze,bo jeśli czarne sandały i czerwone skarpetki to trochę nie teges;) Echhhhhhh...niech będzie padalec,byle nie zakładał skarpetek do sandałów;)

Kremator.. jeśli ktoś ma grzyba, brudne nogi to nawet w adidasach, koszulce lacoste i wranglerach też jest spalony ;) Nie popadajmy w skrajności. Mowa nie o higienie, ale o estetyce. Jak można łączyć jedno z drugim? Jeśli komuś zimno, albo ma te swoje problemy, z którymi, być może, z lenistwa nie walczy ;) to zakłada pełne buty. Żeby nie było tak słodko i przeciwko Wam, facetom. Kobiety też tak robią. Albo jeszcze lepiej, założą obcas, odkryta pięta, odkryte palce i rajstopy ;) To również wygląda fatalnie.

Gość Kremator mody
POWINNO się łączyć jedno z drugim, chyba ci się, kochanie, priorytety pojebały.

Gość a ja bym tak nie tragizowala
kobieta ma większe wyczucie i powinna wiedzieć np,że nie zakłada się grunych kolorowych skarpet do czarnych pantofli :O Ale faceci są mniej wrażliwi na tym punkcie.Mój ojciec zakłada sandały na skarpety i mnóstwo facetów w jego wieku tak robi,wystarczy pójść w niedzielę do kościoła latem.Wg mnie wygląda to zupełnie naturalnie,a wy się tak tym ekscytujecie,bo ktoś tam,jakaś modowa wyrocznia powiedziała,że tak się NIE NOSI :O Jeśli o mnie chodzi,to nie lubię jak młody chłopak ma gołe stopy ani jak nosi odkryte buty,no chyba że na plaży.Męskie stopy są nieładne moim zdaniem i faceci nie powinni ich pokazywać. Odpowiadż na pytanie z tematu:prędzej odrzuciłabym faceta w japonkach,wyglądają na maksa pedalsko :O

Gość krokodylica
To zależy od sytuacji. Sama swojemu kazałam w Egipcie tak się ustroić. Wyobraźcie sobie: krótkie spodenki, koszulka i skarpetki w sandałach. :D To była jednak konieczność. On ma bardzo zadbane i delikatne stopy i piasek włażący pod sandały robił mu rany na stopach. W addidasach poodparzałby je, bo jednak troszkę ciepło było. No więc tak chodził, jak mu kazałam i nawet przestał się tego wstydzić, jak stwierdził, że mu się nowe obtarcia nie robią, a stopy się wygoiły. ;)

Owszem powinno, ale, pisząc, mowa o estetyce, odwoływałam się, Skarbie, do założonego tematu. Natomiast ogólnie rzecz biorąc masz całkowitą rację. Jednak grzyb czy brud nie powinien być argumentem za noszeniem skarpetek do sandałów.

Gość nie zagadzam się,
że męskie stopy są brzydkie, niektóre są bardzo seksi