Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamień księżycowy

fryzurka intymna w ciązy

Polecane posty

Może to pytanie wyda się niektórym głupie, ale bardzo prosze o szczerą odpowiedź. Zawsze w okolicy intymnej miałam staranna fryzurkę, albo trójkącik, albo paseczek ;) ale jestem teraz w zaawansowanej ciązy i nie jestem w stanie zadbac o fryzurkę tam na dole, bo mi brzuch cały świat ;) dosłownie przysłonił. Jak wy sobie radzicie, co? Ja mam teraz przysłowiowego boberka :O ale fatalnie z tym się czuję, a po drugie robi się upalnie i jest mi tam zwyczajnie za gorąco, pocę się i dla mnie to niehigieniczne :O Czy będąc w ciązy któraś z was chodziła na wosk do kosmetyczki? Ja wczesniej chodziałam od czasu do czasu, ale teraz mam opory z takim brzucholkiem (to ósmy mc) prosze o szczerą odpowiedź.

Gość tantum tantum
Goliłam całe, a jak już miałam spory brzuch to poprostu mąż mi pomagał. Trzymał mi lusterko, a ja swoje robiłam. Do gina nigdy bym nie poszła zarośnięta jak małpa. Do porodu też się ogoliłam :)

Gość za 10 tyś
ogól sie cala, po coi ci trójkąt, lub popros meza o pomoc jezeli sie nie wstydzisz

Gość przed porodem
i tak wskazane jest na zero, wiec troje problemy sie skoncza :D

Gość ciociaagata
naprawde az tak sie pocisz przez tego bobera? :D usmialam sie heheh.

Gość za 10 tyś
tez sie ogolilam sama do porodu....

No powaznie się pocę!!!:) Zawsze miałam tam starnną fryzurkę, albo jej brak, gładziutko ;) a teraz jak patrze do lustra to porażka :D Afro :D Koniecznie coś z tym muszę zrobic. jakiś czas temu próbowałm golic, ale raz że krzywo, dwa namęczyłam się, a trzy efekt mizerny bo za 2 dni kłuje, odrasta i zabieg trzeba powtórzyc... Nie to co u kosmetyczki, przynajmniej 2 -3 tyg. spokoju.

Gość drhg
ja wogóle sobię nie golę, mam b. dobrze przyciętego "boberka". ewentualnie w pachwinach podgalam. mam tam jasne włosy więc mi tak to nie przeszkadza,a gdy próbowałam pozbyć się owłosienia np. goląc lub depilując to zaraz miałam dużą wysypkę, krosty i strasznie bolało - a jak zaczęły odrastać to było nie do wytrzymania... próbowałam 3 razy, za każdym razem to samo więc dałam za wygraną...

Gość frrraniooo
zrób sobie chińskiego smoka :classic_cool:

drhg no to dosłownie tak samo jak u mnie. Podgoliłam się kilka razy, ale co z tego jak za dwa dni drapie, swędzi , a namęczyłam się przy tym okrutnie ;) niemal akrobacje cyrkowe robiąc ;) :D

Gość zgadzam sie z poswiateczna
a ja sie gole, skore juz mam przyzwyczajona, co prawda troche drapie jak odrasta ale smaruje sie balsamem. i nie uzywam lusterka, po prostu lece po omacku :)

Gość 987654321
jak można iść do obcej kobiety, żeby Ci ogoliła cipę, normalnie szok!!!!!!!!!!!!!!

Gość szaloneee
woda zalewa nasz kraj a baby nie wiedza co zrobić ze swoimi cipkami,

Gość 987654321
normalnie szok - jakie wy macie problemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość takajednapopieprzona
musisz się do porodu zgolić bo cię tam piguły na sucho potraktują!!! mówię serio miałam farta rodziłam w 7 msc więc mogłam się sama ogolić... lepiej niech ci facet pomoże niż żeby te baby miały cie chlastać na porodówce i tak cię pochlastają, niechby było jak najmniej

Gość 987654321
Jestem kobietą i nigdy nie przyszłoby mi do głowy, żeby iść do kosmetyczki golić cipę!!!!!! Po prostu robię to sama!!!!Co ta kosmetyczka sobie musi myśleć o Tobie!!!!!No właśnie ciemnogród :(:(

Gość kiok
Ja bym poszla do kosmetyczki, nawet na zwykle golenie, na pewno nie prosilabym o pomoc meza, moze przy okazji tylek podetrze?. Przeciez nie musisz odslaniac brzucha, wystarczy dluzsza koszulka.

987654321 >>>>>hmm może pomyśli,że dbam o siebie i nie lubię wrastających kłujących włosów? Gdzie ty zyjesz skoro nie słyszałaś nawet o depilacji intymnej u kosmetyczki? Teraz niemal każdy gabinet kosmetyczny ma taką ofertę nawet z róznymi wersjami zabiegu i wyobraź sobie,ż esporo kobiet i panów też korzysta z tych zabiegów. Może to nie nalezy do super komfortowych sytuacji, ale bez przesady... Na zachodzie europy to standard jak u nas zrobieni paznokci....

Gość Martinoska007
Męza poproś o pomoc. Ja nie jestem w ciązy a moje czasami prosze zeby mi pomógł, tam głebiej się ogolic :P Sama jakos nie potrafie, zawsze się zacinam :(

Gość xxxxxxyyy
Ja chodzilam na wosk. Z duzym brzuchem moze to niezbyt wygodne, ale da sie zrobic i w sumie to tylko chwila. Dziecku nie szkodzi nic a nic. Jedyny problem to u mnie stanowily wrastajace wloski - normalnie jak takiego widze to zanim dran wrosnie wyskubuje, a w ciazy brzuch zaslanial i jeden mi sie troche zaognil - ale jakos dalam rade go wyprostowac choc latwe nie bylo.

Gość kamień księzycowy
dzięki za odpowiedzi :) nie mogłam wytrzymac i od rana mam juz elegancką fryzurkę na dole :) z pomocą lustra i trymera , za tydz. kiedy odrosną troszkę mykam do kosmetyczki. Pozdrawiam.