Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzaciekawiona zzzjawiskiem

SEX BEZ ZOBOWIAZAN,POPULARNY?NAGMINNY,czy zmyslony?

Polecane posty

Wlasnie wrocilam z wekendowego spotkania z czlowiekiem poznanym przez internet,calkiem sympatyczny facet,tylko niemal caly czas opowiadal o tym ile zaliczyl kobiet,panienek ,w jakich okolicznosciach itp.W przedziale wiekowym od 18-47...rzekomo dzwonia zeby posluchac jego glosu,zaliczajac orgazm za orgazmem,a kiedy przyjezdzaja do niego sa wszystkie tak napalone ze on sam jest zdziwiony jak na nie wszystkie dziala...... Jego uroda,hmm,nic nadzwyczajnego 43lata,niski,widac duzy poziom testosteronu,ale tez cos w stylu ,,zmeczony zyciem czyli za kolnierz nie wylewal,,no napewno nie typ lowelasa i ogromny apetyt na sex...ktorego ja napewno nie podzielam,a juz napewno nie z tym osobnikiem.....jednak zastanawiam sie nad tymi jego opowiesciami,czy wy dziewczyny naprawde lecicie na goscia ,takiego typowego napalenca,bez zadnych zobowiazan ,dla sportu,cos na zasadzie jak wskoczyc z kims do lozka to to samo co podrapac sie po tylku jak zaswedzi....czy to byla fikcja,zeby mnie wmanewrowac w spolkowanie,wmawiajac ze wszystkie tak to ty nie badz odmiencem...????

Gość no najczęsciej to
zmyślał moze raz czy dwa udało mu się wyrwac jakąs desperatkę

w przypadku tego pana o ktorym piszesz to tez mysle ze chcial sie popisac czy cos. a co do tematu to sex bez zobowiazan jest mozliwy, przechodzilam przez to, ale nie jakies przypadkowe znajomosci jak leci ;)

on twierdzil ze kobity normalnie od progu rzucaly sie na niego,wiecie zdaje sobie sprawe z tego ze jedna lub 2 nimfomanki mozna w zyciu trafic,ale bez przesady....do tego rzecz dzieje sie wsrod polskiej emigracji

Gość pomocyyjestotu
SEX BEZ ZOBOWIAZAN,POPULARNY?NAGMINNY,czy zmyslony? nagminny

"rzecz dzieje sie wsrod polskiej emigracji" Od tego należało zacząć pytać... :) Jak facet męskim głosem zapewniał o swojej atrakcyjności płacą za hotel i restaurację, to całkiem możliwe, że tak działał na kobiety :p

...Jakkolwiek bylabym wyposzczona,to biorac pod uwage ogrom tych historii odniosl napewno odwrotny efekt od oczekiwanego,gdyz przekalkulowalam sobie,ze jesli ona tak zawsze i z kazdym ,to facet jest pewnie siedliskiem wszelkich zaraz (oczywiscie wspomniel rowniez jakim jest przeciwnikem prezerwatywy)..i kilem bym go nawet nie ruszyla

Gość sutkowski
zzzzzzaciekawiona zzzjawiskiem, ten facet to zwykly erotoman-gawedziarz. sadze, ze maks. ze 30% tego co opowiada jest prawda :)

do SZUKAJAC DZIURY ....nie,on zaprasza do siebie bo mieszka sam,tutaj wydatek na restauracje nie jest wydarzeniem,stac kazdego,wiec nie,nie to....zreszta to nie chodzsilo o finanse,bo rowniez z gory zaznacza ze on nigdy nie sponsorowal i nie zamierza,poprostu ma takie branie ze szok...i to mnie zastanawia po co sie ze mna umowil,skoro wiedzial ze ja nie jestem chetna,...chyba ze dla niego moje NIE,oznaczalo,TAK,tylko za malo jeszcze alkoholu,jak bardziej podleje to bedzie TAK

".i to mnie zastanawia po co sie ze mna umowil" Ja zapytam inaczej: - Co oznaczała Twoja zgoda na takie spotkanie i to u faceta w domu? Znaczki z Polski chciał Ci pokazać czy jak? Wiadomo, że zostałaś sklasyfikowana jako kolejna w jego "dorobku". A jeśli napotkał na twardą sztukę, to tym, bardziej go to kręci. Zawsze to jakaś odmiana od tych mdlej.ących od widoku męskiego penisa nimfomanek. Musiał się trochę postarać. Musiał czy nie? :p A co płacenia i tego, że każdego stać na restaurację... To, że stac to jedno. A to, że ktoś coś za granicą daje drugiemu gratis - to całkiem inna sprawa.

Gość reyuhreujed
przecież poszłaś do niego,wiec dobrze bajeruje przez net:) na pewno trochę ubarwił swoją historię ,ale to nie zmienia faktu że kobiety w necie tracą czujność i trafiają na bajkopisarzy

Nasze spotkanie i wogole znajomosc z gory miala wyznaczone przezemnie granice na ktore przystal,ja szukam kogos na stale i nie interesuja mnie przygody bez zobowiazan,jak wczesniej wspomnialam ,facet mily i sympatyczny tylko z jakas erotyczna obsesja

Gość reyuhreujed
gawędziarz -super men w necie ,realnie zwykły pan po przejściach

mozna podzielic w nim 2 osobowosci,to jakim jest czlowiekiem,a to co pieprzy 3po3 o tych podbojach erotycznych...to juz cos innego.Generalni9e nie przypadl mi do gustu,typ goscia jak z piosenki franka kimono...,,bede bral cie w aucie...,,tamte czasy widocznie odcisnely pietno na jego osobowosci,hi,hi Bylam tylko ciekawa czy wy tak sie rzucacie na zupelnie nieznanych sobie facetow,jest was tu badz co badz duza liczba kobiet,chcialam przeprowadzic sondaz,w koncu on te niby swoje podboje czerpie wlasnie z internetu

facet poprostu mi nawkrecal,tak jakbym byla kosmitka,wszystkie baby na ziemi wala sie na prawo i lewo,a ja niby taka nietykalska.... hmmm,jakos mi nie pasuje byc oblapiana przez kogos kto mnie nie kreci,na pierwszym spotkaniu,i nie ma to nic wspolnego z tym czy mam ochote na sex czy nie...

"facet poprostu mi nawkrecal,tak jakbym byla kosmitka,wszystkie baby na ziemi wala sie na prawo i lewo" jesteś kosmitką :p Może nie każda na prawo i lewo. Niektóre tylko na prawo, z mężem, jak pan Bóg przykazał. A niektóre też na lewo. :) A te wolne.... czasem długo się nie moga zdecydować czy chcą czekać tylko na prawo czy może nie czekać i na lewo. I właśnie takie sa doskonałym materiałem na przywrócenie ich do społeczności uprawiającej seks dla takich netowych supermanów jak ten facet.

Gość tak_byc_nie_moze
DZIEWCZYNY-FACECI SZANUJCIE SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSCY ZDZIWIENI ZE NIE MOZNA ZNALESC NORMALNEJ OSOBY DO STALEGO ZWIAZKU MNIE TO JUZ NIC NIE DZIWI TO CO SIE DZIEJE ALE JAK TO MOWIA LUDZIE STALI SIE NOWOCZESNI. TYLKO CIEKAWE JAK DLUGO TA NOWOCZESNOSC BEDZIE NAS BAWIC.....

Ten koleś faktycznie jest jakimś kretynem żeby takie głupoty opowiadać. Ale zjawisko jest bardzo powszechne wśród kobiet, zawsze kobiety pierwsze wyskakują z takimi bezczelnymi propozycjami. Gdybyśmy my mężczyźni się na to godzili to każda kobieta chciałaby tkwić w takich ukladach.

dominik1000 Gdybyśmy my mężczyźni się na to godzili to każda kobieta chciałaby tkwić w takich ukladach. Wyjaśnij, nam kobietą, dlaczego tak bardzo chcemy tkwić w takich układach? Dlaczego się nie godzicie na nie domyślam się, rzecz jasna! :)

Gość kobiety są łatwe

Gość sadfasdfas
cu-kru - byłas kiedys w układzie?:D