Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche inny temat

Dać mu szanse czy nie

Polecane posty

Gość troche inny temat

To na troche inny temat niz myslicie. Otoz szukam pracy na wakacje i zarejestrowalam sie na stronce au pair. Tam mojemu profilowi, odpowiadal profil pewnej rodziny, wlasciwie samotnego ojca z 15 letnia corka. ( w uk) Widocznie moje doswiadczenie i zainteresowania tez go zainteresowaly gdyz dodal mnie do listy ulubionych. Odeslalam taka automatyczna odp z portalu ze jestem zainteresowana. Dzis wieczorem dostalam od niego maila oczywiscie z opisem obowiazkow itd. NO i teraz pytanie, samotny ojciec jest starszym ( kolo 60tki) widac biznesmenem. Do calego opisu na dole dolaczyl 3 zdjecia, spodziewalam sie ze sa to zdjecia corki, moze jego i corki a on wyslal siebie! Hmm czy od razu go skreslac ( moze ma jakis ukryty cel tutaj) czy traktowac to normalnie. Zdjecia nie sa jakies zboczone, ale jedno na plazy w samych slipkach

Gość tak mysle
jedz:-) przepisze ci majatek a ty wykoncz go seksem:D

Gość luliannanna
ja tam bym nie ryzykowała, rodzin do wyboru jest więcej, a panom z zachodu studentki i inne pracujace młode dziewczyny ze wschodu czesto sie mylą sie z za przeproszeniem kurwami ;) idea au pair była szczytna - jezyk za opieke nad dzieckiem. niestety niektórzy robią sobie z tego bezpłatne pomoce kuchenne albo jak wyzej ;)

Gość 3 x nie
od razu widać że to śliska sprawa, facet szuka dupencji a nie opiekunki, zresztą po co mu taka do 15letniej córki? a do sprzątania i gotowania to se może babę dochodzącą znaleźć.

Gość troche inny temat
gorzej jak on by mnie chcial wykonczyc ;) Akurat w uk juz bylam, ale troche mi rzeczy podpada. Pisze ze ma duzo rodzine a w opisie na profilu single parent. Zrozumialam ze corka mieszka z nim caly czas, a tu sie okazuje ze chyba pryzjezdza na lato. Pozniej oczywiscie czy mam boyfrienda, a w opisie obowiazkow ze jesli bym chciala zapraszac przyjaciolki no problem ale boyfriend not accepted in the house, kurna czyli chyba jednak dochodze do wniosku ze zboczuch :( co za pech