Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaMM

Anglia czy Ameryka- na stale?

Polecane posty

Gość AniaMM

Witajcie, koncze studia, i wlasnie musze podjac decyzje, dokad sie udac po nich... Bylam i tam i tam, i na swoj sposob wszedzie mi sie podobalo... Ale zupelnie niewiem... co lepsze na stale? System prorodzinny, itd... Doradzicie Mi? Bardzo dziekuje! Ania

Gość AniaMM
Pomoze ktos?

Gość AniaMM
No tak, tylko musze myslec przyszlosciowo...zdaje soboie sprawe ze paewnie za pare lat zaloze rodzine... niewiem gdzie moje dzieci mialyby lepsza przyszlosc... niewiem, gdzie lepiej by sie nam zylo?

Gość yuiuyiuyiuy
Trzeba bylo wyjechac przed studiami i te studia odbyc a Anglii lub Ameryce zamiast naciagac Polske na wydatki nie zamierzajac potem pracowac dla dobra kraju. Prawda jest taka ze Twoje studia nic w USA nie beda znaczyc a studiowac tam nie bedzie Cie stac bo tam na studia trzeba miec kilkaset tysiecy dolarow.

w Anglii nie bylam, w Stanach jest ok ale potrzebujesz legalnego pobytu i pozwolenia na prace - przynajmniej jesli planujesz zostac na stale. masz zielona karte np.?

Gość AniaMM
Ty o moje studia sie nie martw :) Bo :) akurat, bede miala tam po nich prace, a moj dyplom, bez problemu zostanie nastryfikowany i uznany :) Mieszkalam tam 3 lata, znam swietnie angielski, no i Nie jestem obywatelka Polski, wiec kraju tego nie naciagalam, a wrecz odrotnie to on mial ze mnie korzysci. Pozdrawiam

Gość yuiuyiuyiuy
Kurwa, liczylem na klotnie, szkoda ze nic z tego nie wyniko :(.

Gość AniaMM
Przykro mi :)

Gość yuiuyiuyiuy
Jak Ci jest przykro to po co ten usmieszek na koncu zdania ? To jest podle i obludne, wcale nie jest Ci przykro :(.

Gość AniaMM
Aha tak tak