Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki_lca

jak ubrać żonę na romantyczmną kolację

Polecane posty

Gość miki_lca

Witam serdecznie !!! Mam duży problem i proszę o radę. W 10 rocznicę ślubu zabieram żonę w góry do porządnego hotelu na weekend gdzie wieczorkiem zjemy romantyczną kolację przy świecach. Żona wie tylko tyle, że gdzieś jedziemy i nic więcej. Mój problem polega na tym, że nie wiem co kupić jej do ubrania na tę kolację - ona powiedziała, że skoro nie wie czego się spodziewać to mi nie pomoże w dobraniu stroju. Mam wybrać sam pod sytuację (został tylko miesiąc). Chodzi o kompletny strój od stóp do głowy - POMOCY. :) Co mam jej kupić żeby było ładnie, romantycznie, seksownie. Może dodam, że żona jest szczuplutka, niewysoka, włosy blond do połowy pleców - może opis pomoże w wybraniu stroju. Z góry dziękuję !!! pozdrawiam :)))

Gość ładna , prosta sukienka
w kolorze, w którym Twojej żonie jest ładnie. nie za krótka i nie za obcisła (mężczyźni czasem mają skłonność do przesady w tym kierunku) do tego jeden element biżuterii: kolczyki, naszyjnik i buty ewentualnie pończochy samonośne i bielizna, ale nie wiem czy aż tak kompletnie ma być :)

Gość spuchnietaraciczka
ładna sukieneczka ale dla kobiet o niedużym biuście raczej, ale jak jest drobna i szczuplutka to będzie ok :)

Gość ładna , prosta sukienka
buty teraz są modne w kolorach tzw nude, czyli zbliżonych do cielistego. dodatkowo, pasują do każdej kreacji, a nogi wyglądają na dłuższe, co przy drobnej sylwetce jest cenne:)

Gość spuchnietaraciczka
buty w tym sezonie są naprawdę piękne i w kolorze i w fasonie i wybór jest duży trudno się zdecydować :)

najlepiej w samą wstążke ..........jeśli to będzie kolacja tylko we dwoje....bo nie czytałam całego twojego opisu sprawy.....

Gość legniczankaa
Widzę ze miki_lca ten twój skrót jest z legnicy ja też z niej pochodzę :) Może Ci pomogę :) Powiedz co ci sie podoba np wyślij linki nam z allegro jakis sukienek a ja Ci powiem cos w tym stylu gdzie u nas znajdziesz to i czy jest fajne :)

Gość wy tak poważnie mówicie
która by chciała, żeby jej facet ciuchy kupował w ciemno? ja bym jednak nie zaryzykowała- chociażby kwestia rozmiaru, przecież czasem trzeba zmierzyc kilka sztuk żeby trafić. to samo fason. zupełny odlot to buty- jak to ma byc niespodzianka, to dostanie to na miejscu, tak? a jak buty będą niewygodne? jak coś nie będzie pasowało? pójdzie na kolacje w dżinsach, nieziemsko szcześliwa.