Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co ma łądną buzię

większość szczupłych dziewczyn mają paskudne ryje

Polecane posty

na początek może tak nie jestem szczupła ani otyła, mam trochę (może dla kogoś dużo) nadwagi 10k

Gość Kkkkkikkkkka
po prostu wiedziałam, że ten topik musiała napisać jakaś sfrustrowana grubaska:D Ja jestem szczupła i mam ładną buzię, a mam dwie grube koleżanki, które z twarzy są brzydkie jak noc, więc nie ma reguły:P

i to jest powód, żeby wjeżdżać na szczupłe dziewczyny? Bardzo mi przykro, że masz nadwagę i sobie z tym nie radzisz. Ale obrażanie osób bez nadwagi jest żałosne.

Gość kkarrolinka
ja tam mam śliczna buźkę ale to nie ma reguły sa i brzydkie wsrod szczupłych i grubych tez ale juz lepsze szczupłe i brzydsze niz ...............

Gość wwrrr
Angellss - a może powinnaś..

Gość ykjtr
noc jest ladna.. :O chantalka- ale to prawda co powiedziała załozycielka topiku :O częsciej spotyka sie szczupłe osoby z niezbyt ładna twarza.. a otyłe z ładna.. coż taka prawda, nie mamy sie co oszukiwac\ kazdy dobrze o tym wie..

Gość kkarrolinka
to te grube z ladna buzia powinny sie odchudzic i byc pieknymi laseczkami

nie wysłało mi całej wiadomości!! mam nadwagę owszem 10kg tłuszcz trochę wylewa mi się ze spodni i owszem zazdroszczę szczupłym dziewczyną ich figury, to że mogą założyć miniówę czy spodenki i ślinka facetom na ich widok leci ale na widok figury no bo właśnie ostatnio obserwowałam szczupłe laski i idzie taka, modnie ubrana, szpileczki tyłkiem kręci nogi i cycki pokazuje tak,ze sama bym na nią poleciała a tu podchodzi bliżej patrze na twarz i kurde wymiotować mi się chce.. brzydka jak cholera!! nie wszystkie zgadzam się ale większość jest takich

Gość vcvcvcv
-------> Angellss19 ty mi sie nie podobasz nie pisze tego z zazdrości czy jak.... nie podobasz mi sie a twarz masz podobną do mojej 40 letniej ciotki, tak uwazam bo tak jak dla mnie wyglądasz :O

Gość okorgin
bzdura... kobiety z nadwaga i otyłe mają najczęściej drugi podbródek i są takie rozlane na twarzach więc ??

Hehe Większość grubych dziewczyn też ma brzydkie gęby. Co na to poradzić, że większość z nas jest brzydka? 😭

zalezy, czym dla kogoś jest szczupłość:-O wiadomo, że kobieta chuda do przesady ma kościstą twarz, zazwyczaj brzydką, niezdrową cerę. A grubym kobietom tłuszcz czasem zalewa oczy i prawie ich nie widać, wiszą im policzki i mają cztery podbródki. Wszystko ma swoje wady i zalety. Kwestia gustu...ale generalizacja, że szczupłe dziewczyny mają brzydki "ryje" świadczy o kompletnym braku kultury autorki i zacieśnionej powierzchni mózgowej.

Gość KBrzydkaJAKnoc
Może rzeczywiście nie powinnaś obrażać szczupłe dziewczyny.niektóre są naprawdę ładne i szczupłe.ja tak jak ty mam 10kg za dużo ale nie mam zamiaru sie odchudzać bo mam takie powodzenie że niektóre dziewczyny i nawet te szczupłe patrzą z zazdrością.ale nie ma reguły niektóre szczupłe są brzydkie jak noc i niektóre grube są brzydkie jak noc.

Gość blackx
mi sie najbardziej z otyłych kobiet podoba przyszła pierwsza dama ANNA KOMOROWSKA vel Kaszalot :classic_cool:

Gość KBrzydkaJAKnoc
Może rzeczywiście nie powinnaś obrażać szczupłe dziewczyny.niektóre są naprawdę ładne i szczupłe.ja tak jak ty mam 10kg za dużo ale nie mam zamiaru sie odchudzać bo mam takie powodzenie że niektóre dziewczyny i nawet te szczupłe patrzą z zazdrością.ale nie ma reguły niektóre szczupłe są brzydkie jak noc i niektóre grube są brzydkie jak noc.

A grube babki mają fale tłuszczu, oponki, rozstępy, celuit , obwisłe cycki wymieniać dalej?...

Gość mfjfdkflgkgjh
Myślałam, że ludzie mają twarze, a nie ryje ;/ Topik tak samo inteligentny jak autorka z tego co zauważyłam.

Niekoniecznie. Niektore szczuple maja slicznie zarysowane kosci policzkowe. Dalabym sie zabic za takie.. :D

Gość ta powyzej
jak zwykle durny, prowokacyjny temat i dziesiatki wpisow i po co to?

Chantalka kto powiedział,że sobie z tym nie radzę..? radze sobie nie zawsze byłam gruba po porodzie się roztyłam i narazie jeszcze nie mogę się zmotywować aby te 10kg zrzucić.. ale zrobię to w końcu i mi twarz pozostanie..

Wole miec twarz jak 40letnia kobieta chociaz nie sadze bo w sklepach dalej mnie o dowód pytają, no ale ile ludzi tyle opini. Bo napewno te grubaski, którym pot kapie z czoła podczas lata są atrakcyjne..mokre slady pod pachami, wylewający się tłuszcz...Pyszota wrecz:)

wnioskuję że sobie nie radzisz po tym, że obrażasz szczupłe dziewczyny...to taki desperacki atak na coś, co trudno ci osiagnąć.

rozowa__________ fajna jestes, gdyby tylko jeszcze te paznokcie byly normalne bo reszta to bardzo ok:)

Co do cellulitu sie zgodze :P Mialam w gimnazjum kolezanke, istny szkielet, ktora juz w tak mlodym wieku zmagala sie z tym problemem.. A ja mimo moich kilku kg wiecej poki co mam spokoj. ;P

Gość kkarrolinka
od razu widac ze rozowa jest ladna

Gość kkarrolinka
widac ze nie jestes gruba a to juz plus