Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemiasta

urządzam urodziny i się boję!!! 1 raz...

Polecane posty

Gość problemiasta

nie mam możliwości zrobić ich u mnie, no chyba że do 22 a potem nie mogę trzymać gości, więc co? Idziemy do klubu? czy to ciekawy scenariusz? nie będzie za wiele osób coś koło 10-15, ale oni nie są z jednego środowiska bo mam zróżnicowanych znajomych zwłaszcza wiekiem więc osoby 19-29 lat, pracujące od dawna i dopiero zaczynające studia, nie wiem jak będzie przebiegać ich asymilacja? bardzo się stresuję, najbardziej zależy mi na tym żeby goście dobrze się bawili i żeby wypaść na dobrą "gospodynię" która umie zorganizować zabawę i dobre samopoczucie :) mam jeszcze opcję w barze, zarezerwowałam stolik na 15 osób, fajny bar pod gołym niebem... postawiłabym im piwo i byśmy siedzieli... a potem klub? na pewno nie będę robić wielkiej biby w klubie z zarezerwowaną salą... nigdy nie robiłam wokół siebie szumu i nie czuję się warta takiego zamieszania! boże jak ja sie stresuję! niech mnie ktoś poinstruuje jak najlepiej to "załatwić" :(

Gość problemiasta
up

Gość palma mi odbiłaa
ja się boję urzadzać imprez więc urodzin też nie robie :(

Gość problemiasta
jest mój temat :) może ktoś mnie wspomoże dobrym słowem, bo zastaawaiam się czy się nie wycofać

heh po paru drinkach wszyscy jak bracia i siostry beda :) co sie stresujesz :)

Gość problemiasta
no bo bywałam na imprezach gdzie było drętwo... towarzystwo się nie dobrało! a ja nie mam praktyki w tworzeniu imprezowej atmosfery, zawsze to ja chodze do kogoś i odpowiedzialność n mnie nie spoczywa :(

Gość problemiasta
uuuup?

Gość pajacyk czerwony
po pierwsze chyba lepiej w barze niz w domu, w barze jest muzyka, nie musisz nic szykowac, ludzie dochodza kiedy chca, wychodza na papieroska, sa inni ludzie... mysle ze w barze bedzie ci latwiej to zorganizowac (z tym ze drozej) po drugie waz liste gosci i zobacz kto z kim "pasuje", moze ludzie maja podobne zainteresowania itd? Nie warto wszystkich wszystkim przedstawiac, po prostu "dobierz" towarzystwo w male grupki, dajac szczegoly z ich zycia drugiej osobie. np. jesli masz kolege ktory uwielbia ameryke poludniowa i kolerzanke ktora spedzila wakacje w Brazylii to masz pewnosc ze ci dwoje beda mieli o czym gadac; po trzecie, z tym klubem to nie wiadomo, czy ludzie wiedza ze bedziecie wychodzic? Moze warto ich zawiadomic i upewnic sie ze nie maja innych planow (np pociag o 4 rano nastepnego dnia) no i zeby sie ubrali porzadnie ;) nie martw sie oni przychodza zeby swietowac z toba twoje urodziny, nie zeby ktos nad nimi skakal caly wieczor. Organizuj impreze i baw sie dobrze

Gość problemiasta
dzięki za rady; też myslałam o tym barze... najgorsze jest to że okazało się że w planowanym przeze mnie terminie połowa osób nie może bo mają takie jedno wydarzenie (to ta połowa osób która się zna) więc raczej przeloże co zrobić... nieźle się zaczyna...