Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlkhfgeujfbnd

Używała któraś z was kiedyś perfum z feromonami?

Polecane posty

Gość dlkhfgeujfbnd

Takimi z sex shopu. Naprawdę działają na facetów, czy to tylko bujda?

Gość mała czarna88
up up bo sama jestem ciekawa ;) Ja uzywalam zwykłych, ale oskarżali mnie, że są z feromonami :O

Gość gb nm,
zadna?

Gość Monique222
ja uzywałam feromonów koleżanki raz ;) , które kupiła na allegro. stosowalam je tylko 1 dzien więc nie wiele mogę powiedzieć. zwykle mam powodzenie u facetów i w tym dniu też miałam tzn oglądali sie itd, ale nie wiem czy jakoś szczególnie?

Też miałam jakieś zamówione w internecie. Trudno powiedzieć, na ile działały, a na ile po prostu dobrze szło, w każdym razie efekt był ok :)

Gość mała czarna88
Ale czy one pechna jakos wyczuwalnie i przyjemnie? Czy to tylko taki pic na wode, czyli sama woda ;) a niby feromon?

Moje po prostu ładnie pachniały, a czy były tam feromony, wie tylko firma, w której zamawiałam ;)

Gość mała czarna88
Dzieki :) Bo myślałam, że może wcale nie pachną a ten feromon to już tylko bajka by mogła być. A jak pachną ładnie to i tak można spróbować

To znaczy precyzując: te perfumy same w sobie ładnie pachniały, a obecność feromonów w nich może i była ściemą, ale kiedy człowiek wie, że ma niewidzialnego pomocnika, bardziej w siebie wierzy ;) Zamawiałam na jakieś stronie z 4 lata temu, wtedy nie było ich dużo, nawet nie pamiętam, jak się nazywała firma i nie wiem, czy jeszcze istnieje.

Gość mała czarna88
Ja rozumiem co chciałas przekazać :D Właśnie o to mi chodziło czy to by nie sama woda :D

Moje pachniały, ale teraz weszłam z ciekawości na stronę jednej z firm i tam jest coś takiego: "Czy feromony posiadają zapach? Produkty feromonowe oparte są głównie na alkoholu. Ulatnia się on w ciągu minuty i staje się całkowicie niewyczuwalny." Trochę dziwne, bo jeśli faktycznie sprzedają samą wodę, to niefajnie.

Gość Red Jeans
Zwykłe działają na facetów i nie muszą zawierać feromonów.

Gość Monique222
a te moje pachniały jakoś nie zbyt przyjemnie.. jakby zapach potu? i były perfumowane do tego. ale może specjalnie tak zrobili..

Gość kupilem kiedys zapach
Blue Light (Dolce Gabana) dla swoich bylych dziewczyn,totalny odjazd,zawiera pizmo i dziala 200 % lepiej niz kobiece feromony kupione w sex shopie czy na allegro,kazdy moj kumpel pytal sie co to za zapach tak na nich dzialalo,wystarczylo ze popsikala sie tym troche a kut.. w moich spodniach odrazu pecznial.BLUE LIGHT GORA :-)

Gość mała czarna88
Pff piżmo to występuje jako baza w chyba z 50% perfum :O Dla mnie light blue to są raczej mało wyszukane :O

Perfumy zawierają piżmo i to nie w czystej postaci, bo pobieranie tej substancji od piżmowców już jest zakazane. Więc owo piżmo stosuje się jako utrwalacz, a nie zapach:o

Gość mała czarna88
No, miałam na myśli, że w nich jest...

Gość gość
Polecam te z intymność.pl/aff/kaspriana

Gość MaLwIna34545
Ja używam feromonów SOHOT i do tej pory są dla mnie najlepsze. Wcześniej miałam inne ale nie sprawdziła sie tak dobrze jak te. Swoje kupiłam w sklepie intymnym.pl bo w innym miejscu nie znalazłam.

Gość gość
taka jedna znalem kretynke co wiecznie jakies cuda wymyslala aby przyciagnac uwage facetow wniosek taki ze do dzisiaj albo ja biora na raz albo na bardzo krotko :D najlepszy feromon to mozg w glowie i naturalny wdziek urok i inteligencja

ludzie nie mają takich feromonów jak niektóre zwierzęta - fakt, reagujemy na zapach innych ludzi, ale nie na feromony, nie mamy systemu który odpowiadałby za odczytywanie tych chemikaliów. :P

Gość gość
Ja uważałam, że feromony to mit, ogólnie nie jestem zbyt piękna i nie miałam nigdy powodzenia. Faceci zawsze woleli moje kolezanki. Ale spróbowałam ostatnio feromonow dla kobiet z pherowin.pl i ...zmieniłam zdanie. O dziwo ja też zaczęłam wzbudzać zainteresowanie facetów, i co było dla mnie wcześniej niewyobrażalne, oni sami za mną latają. Aż czuję się trochę dziwnie.... w swoim wyglądzie nic nie zmieniałam, dalej uwazam że jestem brzydka, i sama nie wiem co Ci faceci we mnie teraz widzą.

Gość gość
Nie wiem jak działają ale bardzo fajny zapach jest z feromonami w FM Group.

Gość gość
Po skończonych badaniach można powiedzieć jedno: to niewątpliwie najlepsze feromony, jakie można było zrobić. Od jakiegoś czasu stosuje się je na Zachodzie, obecnie dopiero wchodzi do naszego kraju. Nasi zachodni sąsiedzi bardzo sobie go chwalą, określając mianem klasy Hi-tech – nic dziwnego, jeżeli tylko spojrzymy na to, z jaką intensywnością feromony działają obecnie na płeć przeciwną warto zastosować przed wejściem do klubu – dzięki temu masz pewność, że będziesz się dobrze bawić, bowiem każdy będzie chciał choć na chwilę się do Ciebie przytulić. Przydają się także na spotkaniach towarzyskich, randkach, po to by wzniecić w naszym stałym partnerze ogień pożądania https://www.youtube.com/watch?v=tYn4L2KnWts&ab_channel=Feromony.pl http://www.feromony.pl/pp/asfl03mjf893

Gość Sylllwia34
a nie lepiej po prostu kupić sobie dobrą bieliznę z jakiegoś allesa? na feromony wydasz tylko hajs, a nie ma z tego zadnego pożytku