Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewrferer

DZIEWCZYNY JAKIE POLECACIE ZABAWY WESELNE, JAKIE PREZENTY DLA GOSCI?

Polecane posty

Gość fewrferer

Z ZABAW CHCIAŁABYM COS SMIESZCZNEGO ALE NIE "OBCIACHOWEGO" ZADNYCH ZBOCZONYCH ITP, BEDZIEMY MIELI WODZIREJA , SAM ZAPROPONOWAŁ BY 3 ZABAWY BYŁY NASZA DECYCYZJĄ O RESZTE ON ZADBA SAM ZAPROPONOWAŁ ROWNIEŻ ORYGINALNE SMIESZNE PREZENTY DLA GOSCI ZA UDZIAŁ W KONKURSACH :) PODOBAŁY BY MI SIE SMIESZNE FARTUSZKI ( Z GOŁA KLATĄ ) , KASK NA PIWA ITP TAKIE JAJCARSKIE ... NIESTETY TAKIE PREZENTY SA DOSYC DROGIE WIEC SZUKAM TANSZYCH ZAMINNIKÓW A NIE CHCIAŁABYM DAWAC GOSCIOM WÓDKI... I CO OFIAROWAC W PODZIEKOWANIU RODZICOM ? WODZIREJ ZAPROPONOWAŁ NAM ROWWIEŻ SAMODZIELNY WYBÓR 10 PIOSENEK - BYŁAM W ZYCIU NA DWÓCH WESELACH JAK BYŁAM MAŁA , NIE MAM ZIELONEGO PIJECI CO TERAZ SIE GRA ...? CHCIAŁĄBYM TROSZKE SZLAGRÓW ŚLĄSKICH PRZY KTÓRYCH STARSZYZNA I MŁODZIEŻ RÓWNIE DOBRZE SIE BAWILI JAK I INNE PIOSENKI WESELNE ... MAM NADZIEJE ZE POMOZECIE BO CAŁKOWICIE NIE MAM GŁOWY DO TEGOO..:) POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE

Gość pannakokosowa
fajna jest zabawa w fanty:)

z prezentami nie pomogę, bo się w to nie bawiliśmy. U nas był nietypowy pociąg... A co do piosenek to bardzo sprawdzają się góralskie i takie do których z przytupem mozna poskakać. Był taki mix( tytułów nie znam dokładnie, coś tam słow pamiętam): Poszła Karolinka Za górami za lasami- o tym, że się górale pobili Karliku- czy jakoś tak A tak to: Pieski małe dwa Ogórek i ogolnie przy dzieciecych ludzie szaleja:-) Jedzie pociąg Żono moja- hicior:-) Musiałabym płyte obejrzeć:-)