Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mialam straszny sen

Czy to może coś oznaczać? Śnilo mi się, że...

Polecane posty

Gość Mialam straszny sen

okazalo się, że mój partner jest śmiertelnie chory, dowiedzial się, że może w każdej chwili umrzeć. Jechaliśmy saochodem nagle kazal mi wysiąść kolo mieszkania mojej babci pocalowal, pożegnal i odjechal. Nie dotarlo do mnie co się w ogóle stalo nagle zrobil się wieczór i zrozumialam, że już go więcej nie zobaczę. Poczulam, że mam mu wiele rzeczy do opowiedzenia, a on już nie żyje i nigdy nie będę już miala okazji mu nic powiedzieć, ani się przytulić, że już go nie ma na zawsze. CHodzilam po wszystkich koleżankach i plakalam i nagle on wrócil z kolegą jak gdyby nic się nie stalo bylam szczęśliwa ale okazalo się że jest zupelnie innym czlowiekiem, takim chamem. Obudzilam się z wielkim żalem. Muszę napisać, że pare razy zdarzyly mi się dziwne sny np. śnil mi się wózek z dzieckiem po czym okazalo się że siostra ukrywa ciążę i pare takich przypadków mialam. Wie ktoś co może oznaczać taki sen?

A może po prostu boisz się że możesz go stracić, albo że może Cię oszukać. Jeśli sama tego nie czujesz, to może w podświadomości tak jest.