Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psełdonimka

do konca miesiaca zostalo mi 170 zł...

Polecane posty

Gość psełdonimka

a mam tyle wydatkow... pytanie do dziewczyn ktore lubia zakupy: czy sa teraz jakies promocje w sklepach z ubraniami? musze kupic pare rzeczy na lato i musze sie zmiescic w tej kwocie... :(

Gość psełdonimka
dodam ze pracuje w biurze, wiec nie chodzi mi o jakies szorty czy bluzki na ramiaczka... to mam. ale uwazam ze nie wypada zakladac bluzki bez rekawow do biura. co prawda nie musze zakladac garsonek , bialych koszul itd. raczej na luzie moge sie ubierac, ale tez bez przesady.. doradzcie mi co moge kupic.. mam pare sukienek ale sa one na ramiaczka. co moge zakladac na nie, zeby zakryc ramiona? jakie spodnie na upalne dni? na pewno sa tu osoby ktore znaja sie na modzie :)

Gość psełdonimka
mieszkam z rodzicami i nie musze placic rachunkow ani za jedzenie

Gość Trish Wylie
kup bolerko zakryje ci ramiona ;)

Gość psełdonimka
Jestem takim rodzinnym pasożytem, dla którego fatałaszki są najważniejsze.

Gość psełdonimka
do byl podszyw... mam 20 lat. moj rozmiar to 36-38 (zalezy od sklepu)

Gość psełdonimka
i nie jest tak ze ciuchy sa najwazniejsze. zarabiam bardzo malo. odddalam rodzicom pare stow pozyczonych, zaplacilam za kurs tez nie malo. moj blad ze nie mam zadnych oszczednosci... a terazw te upaly po prostu sie mecze, zakladajac dzinsy czy rajstopy do sukienki.. mam blade, niezgrabne nogi i sie ich wstydze. musze sobie kupic jeszcze buty na lato, ale na bank mi kasy nie starczy.. :/

Gość eziei
Bez problemu znajdziesz cos taniej na allegro czy ebayu. Moja podpowiedz to lniane biale spodnie i biale bolerko - do wszystkiego pasuje i w sam raz na lato. Kupisz tanio, moze nawet zostanie na jakas bluzke. Biale spodnie widzialam w Camaieu po 79.95 albo H&M po 120, W cameieu sa tez bolerka ;D

Gość moje pytanie brzmi
a czy mieszkasz w W-wie?

Gość psełdonimka
nie, nie mieszkam w wawie, dlaczego?

Gość lekooomanka
a mi zostało 500zł do końca miesiąca na 2 osoby, opłaty za jedzenie, i samochód - benzyna a sporo jej idzie.. i co mam zrobić??

Gość moje pytanie brzmi
bo jakbys mieszkala to moglabym polecic Ci pewne miejsce w ktorym mozna kupuic ciuchy za grosze

Gość psełdonimka
to napisz, czasem bywam w wawie.

Gość Trish Wylie
A podaj swoj adres to wysle Ci kilka ciuchów które mam do sprzedania nowe i stare.

Gość Trish Wylie
adres mailu

Gość psełdonimka
hej ludzie, napiszcie mi co moge kupic uniwersalnego zeby skompletowac garderobe na lato i wydac na to 170 zł.. myslalam np o leginsach i paru dluzszych bluzkach, baleriny.. moge tak sie ubrac do biura? sandaly sa nie wskazane? ja juz dzis nie wytrzymuje tak goraco (nie zebym narzekala, bo lubie lato, ale na plazy ;) nie w zamknietych pomieszeniach).

Gość psełdonimka
moj adres: pseldonimka@prokonto.pl

Gość psełdonimka
sa teraz jakies wyprzedaze w sklepach?

Gość wiewiorka jak chcesz byc
idz do H&M kup pare bluzeczek na ramiaczkach (beda i do pracy i poza praca) i pare sweterkow cienkich zebys nie chodzila nago po pracy :) i tyle swoja droga szkoda mi cie, szczerze. pasozytujesz jak moja siostra - siedzi u rodzicow, pracuje i wiecznie pozycza. do utrzymania ma jedynie samochod i siebie sama a zarabia 2 tys na reke :P

Gość legginsy i pare bluzek
za 170 zł. chyba zwariowałąs

Gość psełdonimka
no to ja zarabiam 1/3 tego co twoja siostra.

Gość psełdonimka
mam bluzki na ramiaczka, a we sweterkach bedzie mi za gorąco....

Gość używająca depilatora
To kup bluzki z krótkim rękawem. Też pracuję w biurze gdzie nie jest wymagany strój biznesowy, ale wiadomo, wypada zachować rozsądek. Jeśli chodzi o bluzki na ramiączka to faktycznie nie są wskazane, ale bluzki bez rękawów nie na ramiączkach tylko takie kończące się na ramieniu już tak. Na co dzień chodzę do pracy w spodniach + bluzka z krótkim rękawem/ tunika, sporadycznie sukienka, bo tez nie lubię pokazywać nóg. Ubieram się na Allegro, bo taniej, nie trzeba łazić po sklepach, czego nie znoszę i lubię mieć dużo ciuchów. Legginsy do biura to nie wiem, chyba nie bardzo... możesz kupić bolerko w jakimś neutralnym kolorze np czarne i będzie pasowało do wszystkich bluzek na ramiączka które masz. Jeśli chodzi o sandały to u mnie w pracy wszystkie kobiety noszą i nikt się temu nie dziwi.

Gość psełdonimka
a co sadzicie o ciucholandach? myslicie ze mozna tam znalezc fajne rzeczy?