Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllelelrellrlr

Mam problem z wysławianiem sie. W oczach innych ludzi jestem glupia...

Polecane posty

Gość lllelelrellrlr

Inni oceniaja mnie po tym jak sie wyslawiam.. A mam z ytm duze problemy.. Nie potrafie sie ladnie wyslawiac, to jest moj prolem od dziecinstwa. Mimo ze skonczylam bardzo dobra uczelnie, czuje sie glupia :((( Nie wiem skad to sie wzielo, ze nie potrafie ladnie mowic. Mowie niezrozumiale. czesto zapominam prostych slow, nie potrafie nic wytlumaczyc:(((

Gość 7890kk
A rodzice rozmawiali z tobą w dzieciństwie, podnosili głos? to ważne bo moi tacy byli i miałam to samo. Zero rozmów na jakiekolwiek tematy.

Gość krakow tak wita mnie
mam to samo. pewnie mowisz za szybko, na dodatek jestes troche niemsiala.

Gość lllelelrellrlr
nie nie mowie szybko, nie mam problemow z moi3niem w sensie wymowy tylko z doborem slow, zapominam slowa, gubie sie, zaraz na mysl mi przychodzi ze nie umiem ladni mowic i wtefy ty bardziej nie potrafie madrego zdania sklecic

Gość krakow tak wita mnie
z tym szybckim mowieniem chodzi o to, ze mowiac sybko nie dajesz sobie czasu spokojnie zbudowac zdania, i wlasnie dobrac odp slowa. ja tak np mam, ze mowie za szybko, tez zcetso zapominam slow, np przescieradlo:d no maskara, ale bywa.

Gość lllelelrellrlr
zle sie przez to czuje w gronie rodzinnym.. zwlaszcza przed szwagrem, kuzynkami, itd.. Uwazaja mnie przez to za malo ciekawa osobe..