Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmnaczonaandreaso

On Robi co Chce...A ja nie wiem co z nim zrobic

Polecane posty

jestesmy udana para kazdy tak mowi...nikt nie wie ze po pijaku raz mnie zdardzil w 1 tygodniu naszego zwiazku nie byl tego pewien ze mnie kocha... prosil o wybaczenie prawie plakal....ogolnie jak jestesmy razem jest cudownie.. opisy na gg tez ma do mnie zdjecie na nk rowniez ze mna... ale lubi czasem sie napic i przyznaje sie do tego ale mnie ot juz drazni jestesmy umowieni np o 17 a pisze o 16 ze spotkal znajomych i pije z nimi piwko i czy nie jestem zla... i ze wynagrodzi np jutro... albo ze na impreze idzie ze znajomymi i ciesszy sie ze mu nic nie zabraniam ani nic...ale mnie to wkurw...powinien sie domyslic...ja sie ograniczylam od kad z nim jestem nie robie tak...raz sie na niego wkurzylam o cala noc siedzial pod blokiem i czekal az rano wyjde niedawno byla sytuacja ze pisze co robi a on ze opala sie na dzialce ja z kim sie tak opalasz a on z kolezankami ale nie martw sie wiedza ze z toba jestem;/ to juz mnie wkurzylo....konkretnie pisze do niego tak dziwnie pyta o co mi chodzi a ja ze o nim chce zeby sie domyslil ze mi to przeszkadza ....napisalam mu ze jestem potem umowiona napisal tylko ze ok bo niczego mi nie zabrania,dodam ze go naprawde bardzo bardzo kocham....chce z nim byc na zawsze ale co mam zrobic zeby sie zmienil?? juz nawet kiedy smowil ze woli si ezabic niz wypic....

up naprawde potrzebuje porady nie chce z nim zrywac ale mometami mam takie mysli ale go kocham jak nikogo...