Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka na statku

Czemu ja mam takie upodobania? :( To straszne i męczące

Polecane posty

Gość agatka na statku

Sama nie wiem czy to dobrze czy źle, ale podejrzewam czym to może być spowodowane... Mam teraz 22 lata a mój tata prawie od 15 lat właściwie "mieszka" za granicą. Pracuje fizycznie. Przyjeżdża kilka razy w roku, ale jeśli zliczyć te dni i święta w całość to na całe 12 miesięcy, ja mam tatę w Polsce przez miesiąc :( :O Czasem przyjeżdża na całą zimę jak nie ma pracy, ale bardzo rzadko. A O CO CHODZI? O to, że podobają mi się faceci starsi. Dużo starsi. Nie wiem czy bym się odważyła związać z facetem np 30 lat starszym, ale tacy mnie pociągają jak oglądam coś w tv. Ale 15-20 lat różnicy to dla mnie żaden problem. Spotykałam się już z takimi. Brak mi męskiej ręki, ojcowskiej i przedkładam to na związki :O Naprawdę rzadko kiedy podoba mi się jakiś rówieśnik. Kiedyś miałam chłopaka starszego o 4 lata i nawet było ok, ale czułam że on nie jest poukładany, trochę dzieciak. Potem przyszedł czas na 10 lat starszego i wtedy dopiero poczułam się bezpiecznie. Sama też zauważyłam, że pomimo młodego wyglądu starsi mężczyźni sami na mnie patrzą. Problem w tym że ja się boję takich związków. Mama by tego nie przyjęła i najczęściej tacy faceci mają przeszłość(żonę, dzieci...) Taki już mój los. Los eurosieroty.

Twój tata prawie od 15 lat właściwie "mieszka" za granicą. Pracuje fizycznie. Przyjeżdża kilka razy w roku, ale jeśli zliczyć te dni i święta w całość to na całe 12 miesięcy, ty masz tatę w Polsce przez miesiąc Po co pytasz jak sama wiesz? Możesz iść do psychologa albo ułożyć sobie życie z starszym.

Gość agatka na statku
szukam osób w podobnej sytuacji albo w związku ze starszym facetem z przeszłością i tyle. szukam pomocy na razie wirtualnie