Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjuuhhh

jak wam sie podoba taka fotomodelka i czy ma szanse na dużą kariere ?

Polecane posty

Gość kobieta jak kobieta ładna
ale nie jakos powalajaco piekna i zimno musialo byc jak zdjecia robione byly bo piersi to zdradzaja :-)

Gość jjuuhhh
ale jest dużo przeciętnych... i jak pisze takiej pięknej w komentarzu że jest cudna, tak samo pisze zwykłej i tak samo pasztetowi to dziwnie sie czuje

Wg mnie nie ma w sobie czegoś co by sprawiło że zrobi karierę. Znam dziesiątki ładniejszych i bardziej fotogenicznych dziewczyn.

Gość licencjatka_ona
taka bardzo zwykła. nie wyroznia sie niczym wiec kariery ni zrobi :P poza tym 160cm wzrostu to nie za wiele.

Gość jjuuhhh
to jaki napisać jej komentarz?? "brzydka" ? bo to byłoby przynajmniej szczere :o

Gość jjuuhhh
no fotomodelka może być nawet niska byle ładna...a ona myśli że mi sie podoba i ciągle do mnie pisze....jak ją spławić?? nie mam dziewczyny ale aż tak zdesperowany nie jestem, a ona ciągle domaga sie ode mnie hmm..komplementów? no

niezbyt ładna bym napisała. mi się laska w ogóle nie podoba, ma jakąś krzywą twarz, nie ma w niej nic co by mnie zainteresowało, nijaka:/

Gość jdsfgffdsfd
no nie jest zbyt ładna:( nie zrobi kariery na pewno. Trzeeba znać swoje możliwości ona zwyczajnie je przecenia.

Na tym polega wiara w siebie, a nie narzekanie że jestem do kitu itp. Niech dziewczyna próbuje, a nuż się uda.

Gość 12345654321
ladna figura natomiast twarz bardzo bardzo przecietna nawet powiedzialabym ponizje przecietnej kariera zadna

Gość bez urazy...
ale jest brzydka :o

Gość kristallll
brzydka ale czy może być modelką nie wiem bo o tym nie zawsze uroda decyduje

Gość ludzie boją się prawdy.hehe
No to i ja się wypowiem. Nie podoba mi się. Nie jest paskudna, nie jest brzydka, ale i ładna też nie... taka nijaka. Ani brzydal, ani ładna. Po prostu bez wyrazu. Moim zdaniem dziewczyna nie musi być piękna, ani może nawet bardzo ładna ale aby miała w sobie jakąś wyjątkowość, tak na pierwszy rzut oka, bo to przyciąga. Kariera... hmmm... no ja myślę, że raczej szans nie ma. Nie życzę jej źle, ale mnie ona wogóle nie urzekła, kompletnie niczym.

Gość jjuuhhh
no te są znacznie ładniejsze ;) ale boję się że jak napiszę tej że jest brzydka to będzie jej przykro, albo sie obrazi, a nie lubie i nie umiem kłamac, ona mysli że jestem nią zainteresowany, ciągle mi pisze "nowe focie u mnie :D " a ja unikam jak moge ... napisać jej "co mnie to obchodzi?" i jeszcze nazywa to sesją a nawet póz nie umie przyjąc :( lubię ją ale tu tyle lasek że jest 100000 ładniejszych od niej