Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona:(

Mam pytano na temat sexu

Polecane posty

Witam mam pytano czy moze tez wam sie zdarza ze nie lubicie sexu . chociarz tak naprawde to nie wiem czy nie lubie moj chopak chce sie zemna kochac a jakos nie czuje poczucia na sex czasmi mnie prosi to sie zgadzam ale i tak nie mysle o sexie tylko np. o zakupach , o filmie u takich tam zeczach . Nie wiem moze mnie nie podziaga nie wiem co mam myslec. Nie jestem lezbija .Powiedzcie co myslicie o tym.

Gość myslimy a nawet wiemy
ze jestes jeszcze dzieckiem

Oczywscie jak kazdą młoda dzieczyne pociącia penis własnego ojca czy też jego odbyt,ale na ogół nie lubie seksu, raz tylko probowalam z psem,ale mial tak szybko wtrysk że ledwo zdążyłam nadstawić usta na sperme.

Fajnie ze ktos ukrad mi NIK a pier...doli o jakims psie . ale to nie prawda. myslalam ze ktos mi pomoze moze ktos ma tez taki problem i nie jestem dzieckiem mam 22 lata. i nie wiem co mam zrobic. ale widze ze nikt mnie nie chce zrozumiec.

próbowałam rozmawiać o tym z tatą, ale jego metody na uleczenie mnie nie działają. Nie wiem jak mama może mieć z nim szóstkę dzieci.

Moze ci sie kiedys znudzi dziecko zemnie robic debila. Pewnie sama sie bzykałas z psem a teras chcesz mnie upokorzyc .

Gość simone mole
pisząc "teras" sama się upokarzasz lafiryndo

Gość sama ja
ja tez miałam taki problem ale sie znim uporalam nie martw sie kiedys przejdzie .