Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masażowa bojaca

Czy uzywalyscie balonika do masazu i rozciagania krocza ?

Polecane posty

Gość masażowa bojaca

Witam, jestem w 25tc i powoli zastanawiam sie, czy zainwestować w takie urządzenie do rozciągania krocza przed (po tez) porodem. Nazywa się Epi-no, kosztuje ponad 350zl no ale wlasciwie wszytskie opinie, ktore czytalam na roznych stronach wskazuja, ze on dziala....a w sumie jestem przerazona wizją nacinania krocza więc wolalabym poswiecic te 370zl niz byc potem pozszywana i mec jakies problemy z kroczem :o \powiedzcie, uzywala ktoras z Was? wiecie cos na ten temat? na allegro niedostepne, tylko oryginal u producenta, a szkoda :( poradzcie! boje sie teog nacinania i pekniecia strasznie :o

Gość masażowa bojaca
kurczze, zadna z Was o tym nie slyszala? nie stosowala? :(

Gość kjhjhjh
dejże babo spokój z jakimś rozciąganiem w takimi wydatkami. mnie nacinali i nie czujesz bólu przy skurczu, a zagoiło mi się w 4 tygodnie. co ci da rozciąganie krocza jak i tak będziesz obolała po porodzie

Gość kjhjhjh
i nie miałam żadnych problemów z kroczem. rana się goi i to wszystko.

Gość dfsf
ja tez bylam nacicinana bylo i minelo napewno bym nie korzystala z takich bzdur

Gość masażowa bojaca
no ale jakoś widzialaam tutaj laski stosuja jakies masaże krocza jakimis olejkami migdalowymi zeby ropzciagnac krocze i jakos to zyskuje aprobate i sporo osob to stosuje, ale ja nie mam pewnosci, czy jest skuteczne, ten balonik ponoc jest ale ciakwa jestem opinii innych, stac mnie na to zeby dac 370zl i miec potem spokoj, zadnych szwowo, bolu przy szyciu, siadaniu, sikaniu....

Gość oczywiście mozesz
chcesz to kup , sama patrzyłam na reklame tego balonika Podobno na tyle rozciaga pochwe ,ze się nie popęka , tylko nie wolno zacząc za wczesnie ćwiczyć , dopiero po 30 tyg lub nawet wiecej ( nie pamiętam ) Ja gdzies czytałam ,ze jakiej sdziewczynie pomógł , była zadowolona Na stronie producenta , podają tylko jeden przypadek pęknięcia worka owodniowego , ale nie wiadomo czy to od balonika

Gość a nie boisz
sie, ze ci sie cipsko rozciagnie do rozmiarow wiadra? i tak po porodzie bedziesz tam szeroka jak szafa 2drzwiowa, ale po takim baloniku to moze bedzie tam mozna rowerem jezdzic? zalatw se cesarke...

Gość masażowa bojaca
ten balonik nie rozciaga tak do konca krocza tylko MIESNIE krocza, uelastycznia je, ja taki otwor, ktory nigdy nie byl rozszerzany na szerokosc 10cm ma nagle bez popekania sie rozszerzyc, wole miec elastyczne 'cipsko' niz popekane, ponacinane i pozszywane. Cesarka to dla mnie ostatecznośc w przypadku komplikacji.

Gość fdfdfsfdsdfs
bzdura rozciagnie ci krocze i wtedy bedziesz narzekac na seks, a tak cie zszyja i bedzie ciasno daj sobie spokoj lepiej zainwestuj w dziecko, urodzic musisz nie kombinuj