Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koli35

BRĄZOWE PLAMIENIA PO LUTEINIE

Polecane posty

Gość koli35

Czy ktoras z Was ma brazowe plamienia zaczynajace okres po luteinie?Pytam bo gdy nie biore luteiny okres zaczyna sie normalnie a po braniu luteiny w pierwszy dzien na brazowo plamienia.Dostalam luteine ze wzgledu na bardzo skapy okres.Luteine odstawilam we wtorekdzis powinnam dostac normalny okres\9zawsze tak mam) jednak sie nie pokazal a zaczelam plamic dopiero po sexie.Teraz po godz nic nie ma tylko troche brzuch boli jak na okres.

Gość m alineczk a
być może zaszłaś w ciążę po prostu? Skoro zawsze krwawienie było normalne a teraz bardzo skąpe a w zasadzie już go nie ma... ciąża jest możliwa. A jak długo bierzesz tę luteinę, tzn. który cykl z luteiną?

Gość koli35
wlasnie nie mam porownania bo bralam kiedys i w zasadzie tez zaczelo sie na brazowo ale wtedy bylam po clo i po pregnylu i choc bylo na brazowo to mocniej.W zeszlym miesiacu bralam raz dziennie(teraz dwa razy na dzien|)i okres dostalam normalnie bez plamien.mysle ze jednak okres sie rozkreci bo brzuch zaczyna dziwnie bolec jakbym juz miala okres.jesli jutro sie nie rozkreci to zrobie test.owulacje(monitorowana )mialam 16 dni temu.

Po pierwsze "zawsze tak mam" nie tyczy się kuracji hormonalnej a luteina to przecież hormon (pochodna progesteronu) więc żadne "zawsze tak mam" nie ma racji bytu. Krwawienie powinno nadejść do 10 dni po odstawieniu. I tyle ;)