Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szał ciałłłł

Znamiona po opalaniu? Bardzo to obrzydliwe Waszym zdaniem?

Polecane posty

Tak sie zastanawiam, mam tego calkiem sporo - raczej male pieprzyki ale z kolei duzo ich. Czlowiek za małolata głupi był, skwierczyl sie na sloncu na mahoń bez odpowiedniego filtra i teraz ma :O mniejsza o to. Najokropniej wyglądają te na plecach wg mnie. Umiejscowiły sie między łopatkami. Nie są jakies tam duze czy mega widoczne ale moim zdaniem plecy powinny byc gladkie i wypielegnowane a nie tam z jakimis pieprzykami :( Jak uważacie bardzo to obrzydliwe? Krepuje sie ubierac w ten upał bluzki bez pleców bo zdaje mi sie że wyglądam okropnie, w domu mówią że przesadzam inże jest ok. A Wy?

przesadzasz i to sporo;/ ja mam na ramieniu bliznowca po usunięciu pieprzyka i nigdy się tym nie przejmowałam.

no nie wiem... pewnie ze są gorsze rzeczy ale tak jakos jak patrze na kolezanki co maja ladne gladkie plecy to czuje sie jak jakas staruszka co sie jej pigment nazbieral :( albo jak biedronka :O offset arnpules

zresztą może po pracu wrzuce tu jakies zdjecie tych nieszczesnych plecow to sami zobaczycie :( Wam sie pewnie wydaje ze to pare slodkich piueprzykow a efekt jest naprawde ohydny :( a tak na marginesie - to Wam też sie wkleja w post tekst ze stopki? :P ja za kazdym razem musze usuwac i nie wiem skąd mi sie to wkleja ;p

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tam lubie moje pieprzyki na plecach, uwazam ze sa sexi :)

przesadzasz. ja mam pelno pieprzykow zwlaszcza na jednej rece i jakos mi to roznicy nie robi czy one sa czy nie. wydaje mi sie ze jak ktos ma predyspozycje takie to sie beda robic i tyle.moja siostra np nie ma wcale a jara sie notorycznie na sloncu czy w solarium bez jakiegokolwiek zabezpieczenia.

nie no one są widoczne wg mnie nawet bardzo (no chyba ze juz naprawde przeginam) tylko ze nie sa jakies tam ogromne. no jeden jest wystajacy troche ale zaklejam gozazwyczaj malym plasterkiem bo jest inealnie w miejscu gdzie obciera go stanikprobowalam teraz zrobic sobie zdjecie zeby Wam pokazac ale sama nie potrafie i nic nie widac :P poprosze pozniej siostre