Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki31

Brązowa wydzielina z krwią z pochwy???

Polecane posty

Gość wiki31

Jestem w 5mies. ciązy.. Od 2dni mam taką brązową wydzieline z pochwy.. Niebyło jej dużo i nic mnie nie bolało... Ale dzisiaj z tą wydzieliną pojawiła się krew.. Niejest tego dużo i nieboli nic... Boje się że może byc cos nie tak... Co to może byc??? Czekam z niecierpliwoscią no odpowiedzi...

musisz jak najszybciej iść albo do swojego lekarza a najlepiej na izbę przyjęć ginekologiczną do jakiegokolwiek szpitala. Plamienia mogą zapowiadać poronienie więc nie można z tym zwlekać. !!! a jak szybko zareagujesz to może obejść się tylko na strachu

Gość fekkai
Ty nie czekaj tylko zasuwaj do lekarza!

Zgadzam sie my tutaj nic nie pomozemy jedynie dobrym slowem a te nie uratuje dzidzi jak bedzie cos nie tak. Jedz do swojego gina lub na ostry dyzur przyjma Cie slonce bez kolejki!!!! Moze to nie jest nic groznego ale przezorny zawsze ubezpieczony!!!!

Gość gryczka
Od dwóch dni??? Ja bym pojechała do szpitala od razu jakbym zauważyła. To nie musi być nic groźnego, ale nie dowiesz się, jeśli Cię lekarz nie zbada. Plamienie/krwawienie w II trymestrze raczej nie wrózy nic dobrego. Do szpitala! Powodzenia.