Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinax1

poradzcie nie chce mi sie zyc

Polecane posty

własnie moj facet powiedzial mi przed impreza ze wstydzi sie ze mna isc bo jestem gruba i pojchal sam ze znajomymi,zaraz sie zarycze,napiszcie mi prosze co mu napisac w smsie,dodam ze nie mysle ze jestem gruuba mam 171cm wzrostu i waze 70 kg ,mam kilka zbednych kg i ja samao tym wiem,ale ktos kogo tak bardzo kocham nigdy mi nie sprawil takiej przykrosci.pomozcie!!

chyba "były facet"? :D jeśli to nie prowo to pozbądź się chama co prędzej

Gość zart?
on debil do kwadratu a tynie lepsza bo placzesz przez debila i kochasz go. no , dawaj dalej,moze lubisz byc zreszta traktowana jak smiec, aaa to przepraszam. tylko czemu laczesz? to jakas zmylka ten placz?

Gość kopnij go ...
w jego zgrabny zadek.I nie zawracaj sobie nim głowy,bo jeśli się kogoś kocha, to nie tylko ZA,ale również POMIMO.

Gość Mątfish
;o jak dla mnie to byl pretekst do klotni i rozstania

Gość Mątfish
nic mu lepiej nie pisz potrzymaj go w niepewnosci ,niech sam sie odezwie i przeprosi !

tłusta dupo? wiesz co jeszcze bardziej mnie dołujesz wielkie dzieki,a do tłustej to mi duuuuuzo brakuje... mam nadzieje ze napisze

ja bym nie pisała :o niech się bawi dobrze - zero kontaktu, jeśli ma chociaż trochę rozumu to przyjdzie i przeprosi, jeśli nie - daj sobie z nim spokój :o

Gość Mątfish
przystojniaczek chciałabym cie zobaczyc chodzacy ideale ;] Niech się sam odezwie ,moze wyzywa sie na Tobie za jakies swoje niepowodzenia ..

nie no daj spokuj 170cm i 70kg ? ja pierdole szczerze pisze, że jesteś gruba bo to prawda bierz sie za siebie myślisz, że twoj chłopak o tym nie wie lepiej, żeby cie oszukiwał ? na rowerek i jazda po osiedlu...

Gość kopnij go ...
a na przystojniaczka nie zwracaj uwagi i się nim nie przejmuj.Ciągle okupuje babskie forum.Taki z niego przystojniaczek jak z koziego zadka trąba.

Gość Mątfish
liczby to nie wszystko .. znam wiele osob o ktorych w zyciu nie powiedzialabym ze waza tyle ile w rzeczywistosci waza , a poza tym nie o tym temat tylko co ona ma zrobić

przystojniaczek to nasz nowy troll :classic_cool: jego opinią się nie przejmuj :) fakt - mogłabyś zrzucić z 5 kilo, ale na pewno nie jesteś kaszalotem przy tych proprcjach wagi i wzrostu :)

nie pisz mu nic. sama sie zdolujesz jeszcze bardziej bo: albo - nie odpisze i bedzie Ci jeszcze bardziej przykro - pewnie wypil i moze napisal jeszcze wieksza glupote i bedzie Ci jeszcze gozej - opowie o waszej wymianie zdan kolegom i sie ich poradzi, a pijana banda kolegow to nie sa dobrzy doradcy

Gość nowa gracha
oj głupio byś zrobyła odpisując

i jeszcze dobra rada: nie odchudzaj się DLA NIEGO - jeśli chcesz się odchudzać - zrób to dla siebie, a tego prostaka kopnij w tyłek :)

zrzuce kg ale nie dla niego a dla siebie. nie jestem gruba brzydka,wrecz przeciwnie moze to glupio zabrzmi ale mam inna urode jak mowia nie typowa,wiec wiem ze nie jestem brzydka

Gość Mątfish
poczekaj , az sam napisze . moze ocknie sie i stwierdzi ze zrobil glupstwo mowiac Ci ze jestes za gruba , a tak nawiasem to on jest taki idealny ? ;>

ja na Twoim miejscu bym jutro wyszla na impreze bez niego, albo do kolezanki - ale zeby on myslm, ze idziesz sie pobawic. zrob sie na bostwo, a jak bedzie chial isc z Toba to mu powiedz, ze nie chcesz mu robic obciachu

a jesli mieszkacie razem to najlepij wyjdz juz dzis i wroc jutro - tak zeby on juz byl w domu - ale nie dzwon, nie pisz nie mow nic, ze wychodzisz

wiesz co ze mna to jest tak ze lubie imprezowac ale z kims kogo kocham,sama nie czuje sie najlepiej,brakuje mi wtedy drugiej połowy

ale i tak uwazam, ze powinnas sie powaznie zastanowic nad przyszloscia waszego zwiazku

mieszkamy razem ale nie wyjde bo nie mam gdzie,tzn mam mame ale cale mieszkanie zajete,z rodzicami mieszka siostra z mezem i z dzieckiem na 2 pokojach