Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani jedna taka mała.

Proszę o pomoc. Czy chodzicie do fryzjera przed ważna impreza?

Polecane posty

Witam. Tak sobie myślę że wiele osób korzysta z usług fryzjerskich koki loki różne fryzury ciekawe..ja jakoś zawsze albo sobie sama faluje albo na prosto jak codzień robię..czy coś w tym złego?czy jednak powinnam iść do fryzjera? Dodam że dobrze czuje się w gładkich włosach ale jak widzę te panny wszystkie prosto od fryzjera to mi jakoś tak dziwnie..

bardzo proszę. Nie podkreśliłam że nie chodzi o codzienność tylko jakieś imprezy typu wesela, itp.

Gość tak,to trza reklammowac
tylko przed weselem, ale to nie zawsze. przewaznie albo rozpuszczam włosy, ale spinam w zwykly konski ogon. wszystko jest lepsze od kokow nawalonych z jakimis treskami. a jesli ide do fryzjerki,to na loki robione prostownica, ktore wyglądają super, ale nie potrafię sobie sama takich zrobić. :)

Wydaje mi się właśnie że fryzura dużo daje ale czasem jak jest przesadzona to nie wygląda się lepiej tylko gorzej i właśnie tego się obawiam..

Gość tak,to trza reklammowac
bo tak jest. te wszystkie laski w kokach na weselach, w megaloczkach na calych lbach, z wyzelowanymi czesciami wlosow. malo kto ladnie w tym wyglada. codź w czyym ci wygodnie. po co kase wydawac ? wydaje mi sie ze na takich uroczystosciach liczy sie sama obecnosc, a nie fryzura. :)

No tak masz dużo racji. Ogólnie mam długie włosy więc rozpuszczone wyglądają dobrze czasem tylko robię z grzywki tapirke do tylu głowy bo to też w miarę dobrze wygląda tak że myślę że coś można wykombinowac samemu:)

przed jakimis imprezami z reguly sama sobie robie wlosy - najpierw nakrecam na walki,zeby nie byly takie oklapniete,a potem prostuje bardzo dokladnie,pasmo po pasmie,no i na koncu lakier do wlosow,zeby sie trzymaly:) Akurat moja fryzura jest prosta (bob) i siwetnie sobie radze sama z ulozeniem jej. Albo zawsze moze mi pomoc mama albo siostra. Poza tym zauwazylam,ze teraz na weselach malo ktora babka ma jakas fryzure - najczesciej panna mloda,ale to wiadomo,swiadkowa,i starsze babki,ktore robie sobie chelm ze swoich krotkich wlosow:)

Dziekuje za filmiki bardzo fajne fryzurki moze skorzystam z ktorejs kiedys ;)