Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cndjs lvc kdf

Makaron ryżowy - co z nim zrobić?

Polecane posty

Gość cndjs lvc kdf

Kupiłam makaron ryżowy (nitki cienkie) w ramach poznawania nowych smaków, bo wychowana jestem na standardzie kotlet+surówka ;) Z czym go podac najlepiej? W jakiejś zupie, a może z jakimiś warzywami i mięsem? Chodzi mi o nietrudny przepis i raczej bez składników, po które musiałabym jechać na drugi koniec miasta. Będę wdzięczna za sprawdzone propozycje ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mala kuchareczka Zosia
ja makaron zalewam wrzatkiem, kroej piersi z kurczaka, podkmazam na patelni , potem dodaje sos slodko-kwasny i gotowe : ) pyszota, mzoan oddac sos sojowy i smazyc na nim te kawalki piersi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość cndjs lvc kdf
A te sos to gotowy kupujesz? Bo ja w sumie chciałam się szarpnąć na przygotowanie czegoś jednak "niekupnego" :D Może niepotrzebnie hehe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Powiem tyle, ja zawsze jem jedzenie przyrzadzone tylko przeze mnie , jak najmniej przetworzone i nie zaluje. A jako, ze nie bardzo chce mi sie czytac przepisy i nie wiadomo jak wysilac to robie proste posilki. Gotuje warzywa (brokul/ kalafior, marchewka jedna, moze byc cos innego tez jak najbardziej), gotuje makaron/ ryz (najlepszy moim zdaniem)/ ziemniaki i mieszam z mięsem/ rybą, wczesniej usmazone to wszystko na malym kawalku masla.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×