Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość samo dno

jak rozmawiac z ojcem, ktory miewa ataki i grozi mojej mamie

Polecane posty

Gość samo dno

problem polega na tym, ze jest b. czuly na pkt swojej osoby, wydaje mu sie, ze my go postrzegamy jako jakiegos glupka-to jego slowa, i co by nie powiedziec, to on zaraz wybucha gniewem i to takim niekontrolowanym czesto. tylko to nie jest gniew w stosunku do nas-dzieci, a w do mojej mamy. niby wiem, ze nic jej nie robi, ale z drugiej wiem, ze w afekcie moze byc roznie. a ja sie boje o nia, raz juz byla taka sytuacja, ze ciagnal ja na balkon, ze chce ja wyrzucic:O mialo mnie tej nocy nie byc w domu, ale na szescie jednak bylam. on czuje sie bezradny, jakby nie potrafil sie nawet poklocic, powiedziec co mu lezy na watrobie, tylko od razu rzuca grozbami. tak smao jets, gdy opowida o sytuacji w pracy, mowi, ze powstrzelaby ich wszystkich: dla mnie to nienormalne. wiem, ze tego nie zrobi, ale chodzi o sma fakt, ze pierwsze co, to nsuwa mu sie, zeby ich powystrzelac:O boje sie czasami ich zostawiac samych. ogolnie jest dobrze, dogaudja sie, no ale... przeciez nie bede ich miala ciagle na oku, bo to niemozliwe. sytuacja z dzis: mama: ladna ta bluzka(mowi do mnie) tata:w paski, poszerza cie. ja sie spojrzalam z politowaniem mama:ale ty jestes dolujacy. i zaplon gotowy:O

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować