Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pycholandia1234

Mam tylko długie spodnie, zadnych krotkich, jak ja mam isc do szkoly, do ludzi..

Polecane posty

Gość Pycholandia1234

Nie wychodze z domu, bo mam tylko jedne krotkie spodenki, w ktorych ludziom sie za zadne skarby nie pokaze. mam skrajnie chude, skrajnie długie i skrajnie białe giry, w szkole dusze sie w długich spodniach jako jedna z nielicznych posrod lasek w miniowkach:( Nie mam jak kupic spodni, bo jest za goraco zebym szla do sklepow, co robic? W poniedzialek znowu w długich?? Ja sie zabije

Gość kukurykuyku
kup balsam brązujący dove do skóry ciemnej. zrób peeling, i smaruj się codziennie. W pn. idź w spódniczce.

Gość Pycholandia1234
nie mam spodniczkiw dodatku na moich lydkach drubosci i kształtu kija od miotły jest pełno krostek po ukaszeniach komarow strzele sobie w łeb przez to, ze sie wczesniej za siebie nie zabrałam

Gość katerina felln
ja też używam tego do ciemnej, choć mam bardzo bladą skórę. Robię tak bo ten drug słabo opala i to na żółto.

Gość katerina felln
to nie siedź na kafe tylko bierz balsam i do roboty, nie przezywaj tak komarów. Nogi z pewnością masz ładne. uwierz w siebie.

Gość kggaghfg
no właśnie ma być chłodniej, ale aby uniknąć tego problemu w pszyszłości zacznij już działać.