Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mocno wkurwiona babka

czy wszyscy faceci są tacy beznadziejni? o co mu chodzi?

Polecane posty

bo poznałam kogoś, długo nie spotkaliśmy się z powodu odległości... kilka tygodni... co dziennie oczywiście w kontakcie ostatnio coś w nim pękło upił się i otworzył, że bardzo by chciał się spotkać... bardzo otwarcie dał mi to do zrozumienia minęło kilka dni, i ja odważyłam się go zaprosić do siebie odmówił, zaprosił mnie do siebie zasłaniając się że ma obowiązki na miejscu, że dawno go w domu nie było kiedy wiem że to nieprawda i o co mu chodziło? nie chce się spotkać, czy chce? oczywiście odmówiłam przyjazdu tam

czemu, jeżeli w ogóle chce tego spotkania tylko na swoich śmieciach??

ja mam tam daleko... dłuższa droga, poza tym ja tam nie mam noclegu on tu u mnie ma, mam pokój gościnny nie umówi się w pół drogi, z resztą brak by nam było odwagi do tego a teraz chyba w ogóle zrezygnuje z tych kontaktów i mówi się że to kobiety są skomplikowane

Dlaczego nie masz u niego noclegu? I w jakim wieku jestescie? On Cię nie chce przypadkiem tylko whykorzystac?

ja 25 on 30, nie mam u niego noclegu bo nie chcę prowokować niezręcznych sytuacji jestem zakochana i gotowa byłabym zaszaleć, ale nie chcę on też nie chce mnie wykorzystać, tylko poznawać i to mnie najbardziej wkurza:P tak serio- zabawa w kotka i myszkę trwa już długo, i moim zdaniem przyszedł czas na deklaracje większej sympatii, ale on ciągle się zasłania i ucieka...mam już tego dosyć, jako kobieta chcę być zdobywana a nie zdobywać na chama... a jak tam pojadę to podam mu się jak na dłoni

więc co/ że niby chciałby mnie wykorzystać? nic a nic go nie rozumiem mami mnie laurkami jak to miło moglibyśmy spędzać razem TAM czas, lukruje i w ogóle... ale tylko TAM? a gdzie indziej to już miało by być nie miło? w sumie dostałam kosza

Gość melrose place
to chyba ty masz jakis problem. moze mu nie na reke takie eskapady.

a mnie na reke? i co, ja mam psa on nie, ja mam tutaj dziecko, on nie... powinien się ruszyć skoro mu zalezy chyba mu nie zalezy i tyle...