Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malolata.,.,.,.,.

zaobserwowalam cos dziwnego

Polecane posty

Gość malolata.,.,.,.,.

Zaczeli za mna sie ogladac chlopcy w wieku 18-21 lat , a mam 25 lat ! Kiedys sie zapytalam dlaczego chce sie spotykac ze starsza dziewczyna to odpowiedzial mi , ze juz nikt nie chce malolat . Nawet mam pokuse zaczac sie spotykac z takim mlodym chlopcem , ale nie wiem jak wyglada taki zwiazek i czy warto.To jest troche dziwne nie uwazacie ?

moj chlopak ma 20 lat ja 23 i jestesmy razem juz 5 lat i moge ci tylko powiedziec ze mlodsi sa super! przed nim mialam bardzo wiele zwiazkow zawsze ze starszymi o kilka lat chlopakami i nigdy nie bylo tak dobrze pod kazdym wzgledem jak teraz! To ze dziewczyna musi byc mlodsza to jakis zabobon Młode cialko jest zajebiste seks jest super i ogolnie tez :) Jest jeden warunek tylko - chlopak musi byc emocjonalnie dojrzaly!!! Powodzenia w podbojach z mlodszymi! Naprawde polecam :)

Gość malolata.,.,.,.,.
Ja bylam w zwiazkach z wiele starszymi mezczyznami nawet o 15 lat i odnosze wrazenie, ze dziwnie bym wygladala z takim mlodym chlopakiem ,chociaz wygladam mlodo. I tez problem z zaufaniem, mialabym wrazenie , ze i tak zmieni mnie kiedys ze wzgledu na wiek

Gość myszkaaa_29
to nic takiego, ja też miałam młodszego o 5 lat :) i było zajebiście przez pare miesięcy ,ale sama to potem "zrypałam"... :/trudno się mówi..miałam kiedys starszego,ale w ogóle sie dogadac z nim nie mogłam

Gość A ti ti .........
:-P

Gość malolata.,.,.,.,.
Eh umowilam sie na randke z chloapkiem o 4 lata mlodszym , zobaczymy co z tego wyjdzie ;/

Poprostu sprobuj ,jezeli ci to nie podpasuje to zrezygnuj ,a jak sobie oboje zaufacię to dzialajcie