Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicze wodne w aqua parku

Super facet, swietny kandydat na meza, ale.. brak mu wyposażenia...

Polecane posty

Ma okolo 5 cm.. Nie wiem co robic.. Bo jest swietnym facetem, na pewno bedzie wspanialym ojcem i mezem. Na pewno osoba na ktorej kobieta bedzie mogla baardzo polegac. No ale jest jedno ale.. Ma malego czlonka 5 cm..

Gość kika bez bucika
coz tez takiego mialam. nie rpzeszkadzalo mi to bo nadrabial w inny sposob. nie wiem jak to na dluzsza mete bo nie bylam z nim dlugo ( z innych powodow)

Gość nie piernicz ze mnie kochasz
odbija ci?

Gość Falski
to choroba zwana mikropenis

Kobieta w małżeństwie szybko traci ochote na sex, więc nie wiem, czym się przejmujesz. A jak jest ci z nim w łóżku? Potrafi Cię chociaż zadowolić tą małą glistą?

Gość kika bez bucika
tym nie da sie zaspokoic......trza niezle sciskac scianki........ale jezykiem nadrabial:D

Gość Trutnia Pospolita
Ale jak 5 cm??? To możliwe? Liczysz w spoczynku czy we wzwodzie?

Gość kika bez bucika
uwierz ze jest mozliwe 5 cm w wzwodzie!!!

Gość dhdfhdfhdfghdfh
był kiedyś wywiad z takim panem który sobie kamyki przyczepiał :) podobnież pomogło :P

Gość Ona wie lepiej:)
I tak kobieta rzadko szczytuje podczas stosunku, dla kobiety najprzyjemniejszy jest orgazm łechtaczkowy:) ważne żeby język miał sprawny:) Takze wielkość penisa nie ma w tym przypadku znaczenia:) A jak dla Ciebie ma, to kup sobie wibrator (są duże rozmiary) i po problemie;) ważniejszy jest charakter, osobowość niż sprzęt:)

Gość oglądam_a_jakże
jak lubisz być ostro chędożona to nie ma szans - wcześniej czy później zdradzisz... a Twoje wątpliwości mówią same za siebie :) lepiej poszukaj jakiegoś ogiera - ci z pokaźnymi dyszlami też o dziwo są dobrymi mężami i ojcami ! tylko wtedy Ty nie możesz stać się oziębła lecz korzystać z dyszla jak mu się należy ! :) pozdrawiam i życzę spełnienia !

Gość fan incestu
na trzy zdrowaśki do gniazda szerszeni i będzie 25cm

Gość oj tam
to zaden problem :D pochwa jest bardzo unerwiona przy wejsciu, wez pod biodra poduszki , lepiej poczujesz:) ale sa tez w sexshopach specjalne gadzety,badz naturalne wstrzykiwanie kwasu itp .

" ja bym wiała póki czas" A jak to się ma do twojej stopki ? :p

i jest duze prawdopodobieństwo ze nie zdradzi bo z takim mikrofiutkiem to na ryby a nie na baby, a kiepskim seksem sie nie przejmuj znajdziesz kochanka

przepraszam za pomyłke miało być 15 ale to i tak mało w porównaniu do wielkości mojego poprzedniego który w zwisie miał 13.5 cm i obawiam się tego bo sex uprawiam od 14 roku życia i zawsze partnerzy mieli całkiem duże przyrodzenie