Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWDAA!!!

LUDZIE PROSZE NIE GŁOSUJCIE NA KOMOROWSKIEGO!!!

Polecane posty

Gość PRAWDAA!!!

WYDAJE Z PAŃSTWA DUŻO PIENIEDZY NA SWOJA KAMPANIE!! OSZUKUJE... JEST KŁAMCĄ I ZŁODZIEJEM!! GŁOSUJMY ZA GODNYM KANDYDATEM-JAROSŁAWEM KACZYŃSKIM!!!

Gość skonczcie juz
z tymi wyborami!! rzygac sie chce.. i tak nic sie nie zmieni a ja nawet nie odczuje ze zmienil nam sie prezydent,dajcie se juz siana !!!!!!!!!!!!!!

Gość vnm
spierdzielaj

Gość cxvdv
glosujcie na komorowskiego

Gość nie krzycz pisiorze
tylko to potraficie :o

Gość Ewa z drzewa....!
a dlaczego mamy glosowac na kaczynskiego? co on dobrego zrobi? jak on na polityce sie nie zna...

Gość na bora bora
co mnie zastanawia to te jego spoty reklamowe:D widzieliscie?? zdaje sie, ze na kafeterii tez lecialy (nie wiem jak w tv, nie ogladam) no wiec ponoc byl agentem, wspolpracowal z bezpieka, a na tych filmikach odnosci sie wraznie, ze jest wielkim patriota, pochodzi z calej Polski, a w ' tych trudnych czasach' walczyl w podziemiu :D o co kaman?

Gość PRAWDAA!!!
kACZYŃSKI PO SMIERCI BRATA BEDZIE CHCIAŁ BYC GODNYM U UCZCIWYM PREZYDENTEM... NIE ROZWALA NIEPOTRZEBNIE PIENIEDZY Z PAŃSTWA JAK KOMOROWSKI, KTÓRY ROBI TO NA POKAZ... A KOMOROWSKI NA CZYM SIĘ ZNA?? NA OSZUSTWIE!!!!

Gość vnm
taaaa a jaruś pewnie za swoje pieniądze robi kampanie :O:O...ale jak przeciez niedawno powiedział ze nie ma oszczędności :o:O....pisowcy ale z was debile

Gość PRAWDAA!!!
KOMOROWSKI NAWET NIE WIECIE ILE ROZWALA KASY NA TĄ SWOJĄ KAMPANIE!! I KŁAMIE W NIEJ!! POWIEDZIAŁ, ŻE POWÓDŹ POWODZIĄ ALE TERAZ NIE CZAS NA TO TYLKO NA WYBORY!! A LUDZIE CIERPIĄ I POTRZEBUJĄ POMOCY!!

Gość szkoda że mozna kliknąć
To głosujcie na kogokolwiek tylko nie na Komobuca . :O

Gość vnm
taaa bo ty pewnie wiesz ile kasy na to idzie....weź przestań głupoty gadać....myslisz ze powiesz zeby ludzie na kaczke głosowali to tak zrobią?..weź się sie ośmieszaj

Gość PRAWDAA!!!
ZOBACZYCIE JAKA TRAGEDIA BĘDZIE GDY TEN OSZUST KOMOROWSKI ZOSTANIE PREZYDENTEM. NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ JEGO KŁAMLIWYM WYPOWIEDZIĄ... JAROSŁAW KCZYŃSKI, TO GODNY PREZYDENT BĘDZIE...

Gość vnm
głosujac na kogokolwiek rosnie wsparcie dla kaczora :O:O:O

Gość PRAWDAA!!!
vnm A TY NIE WIDZISZ JEGO KAMPANIE?? WSZĘDZIE GO PEŁNO W TV... INTERNECIE... GAZETACH... JEGO WSZĘDZIE NAJWIĘCEJ!!

Gość PRAWDAA!!!
I POWINNISCIE GO WYBRAC, BO ON NIE MA ZONY, JEST SAMOTNY. NIECH PRZYNAJMNIEJ PREZYDENTEM ZOSTANIE, NIECH TYLE MA Z ZYCIA.

Gość vnm
taaaa tragedia...pewnie koniec świata :O

Gość vnm
ja go na forum ani w gazetach nie widziałam a jestem tutaj codziennie....w telewizji widziałam jeo kampanie tylko raz...

Gość PRAWDAA!!!
OSTATNIA WYPOWIEDŹ TO PODSZYCIE SIĘ!!!

Gość Ja też nie jestem za Komarem.

Gość vnm
i wyłącz tego caps locka

Gość PRAWDAA!!!
PEWNIE TU SAME ZŁODZIEJE WARSZAWSKIE NA TYM FORUM SIEDZĄ A ZERO NORMALNYCH UCZCIWYCH LUDZI, KTÓRZY CHCĄ WRESZCIE BY PREZYDENTEM POLSKI RZĄDZIŁA GODNA OSOBA!!!

Gość tttttaaaaa
a kaczorek to samo dobro hehe ja tam głosuje na komorowskiego, nie ze jestem jakoś strasznie za nim, ale po to żeby jarosław siedział z kotem w domu:) dziękuje bardzo za wojne z wszystkimi:)

Gość kaczyński powinien się zająć
żałobą po stracie rodziny i "przyjaciół" z PiSu a nie szczekaniem i ujadaniem jak podwórkowy burek. Dość ludzi idących do władzy po trupach, nawet za cenę śmieszności (nie mówię już o tym, że korzysta z popularności brata, zeby wygrać wybory, ale o tym, jak zakładał koalicję z Samoobroną i LPRem - nie pamiętacie Leppera i Giertycha wicepremierów?:O ) Dość podsłuchów, kłotni, obciachu, po prostu dość. Komorowski to pierdoła. Ale to człowiek, który godnie żył, który jest głową rodziny, który nie jest zapalczywy i nie dąży za wszelką cenę do władzy. A myliś się i tak będzie każdy. Won z kłótliwymi debilami w polityce!

Gość .zarty się ciebie trzymają
ja głosuję na komora, moja rodzina i znajomi także ja miałam nie iść na wybory ale jak bufon kaczka się odezwał wreszcie w tv od razu wiedziałam, że trzeba iść i głosować na komora

Gość a ja tam głossuje
na Komorowskiego :)

Gość Ewa z drzewa....!
jaroslaw idzie po trupach do celu...

Gość vnm
niedawnoi leciał wywiad z psychologiem na temat jarka i ta psycholog mówiła ze jarek bierze ludzi na litość po tej tragedii....zresztą to widac w jego kampanii ''te smutne oczka'' :O

Gość kaczyński powinien się zająć
Chciałam zauważyć, ze kampanie każdej partii politycznej jest finasowana z budżetu państwa i jest limit kasy, jaką można przeznaczyć. A te call "senter" jarka żenujące, autokary i plakaty to z jego oszczędności?:D Zanim coś powiesz, tępa piczko, skończ szkołę albo zalicz WOS, bo widzę, ze masz braki w podstawowej wiedzy:O A Bronisław Komorowski nigdy nie współpracował z biezpieką i akurat jako jeden z nielicznych ma prawo się szczycić nieskazitelnym życiorysem. A co takiego robił Jarosław? Gdzie był podczas strajków? Jakoś w stoczni go nigdy nie widzieli:O Żenada.