Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia w koszuli bez majtek

dzisiaj ide na rozmowe w sprawie stazu

Polecane posty

Gość 20lat
ja też zamierzam isc do urzędu, mogłabyś mi napisac jak to wszystko wygląda z tym stażem? :)

Gość provokejszyn jak nic
zaloz mini i rozpieta bluzke i nic wiecej nie musisz mowic.....

Gość 20lat
andzia jak wrócisz to daj znac jak było. czyli jesteś zarejstrowana jako bezrobotna? ile masz lat?

Gość 20lat
dzieki, ja sie jutro odezwe też, o moge wiedziec co jeszcze robisz oprócz tego, chodzisz na studia. i gdzie te staże już odbyłaś

do 20lat odbylam juz 1 staz ale bardzo krotko, niestety pracodawca u ktorego bylam chcial mnie zmieszac z blotem wiec napisalam skarge na nia i odbyla sie kontrola sama ze mnie w tym dniu zrezygnowala(na stazu bylam poltora miesiaca) wczesniej mialam miesieczna praktyke ktora musialam odbyc w ramach studium(technik administracji) obecnie koncze 1 rok studium technik prac biurowych (zostal jeszcze rok) a na codzien zajmuje sie domem i coreczka;) dzisiaj na rozmowie byl luzik;)babka zadala pytanie czy jezeli bede musiala roznosic ulotki czy to zrobie-odp ze zadna praca nie hańbi:) staz ma byc pol roku po nim jest szansa na 3 miesiace probnego okresu zatrudnienia(wtedy bede bardziej wprowadzona w system) a pozniej juz umowa bylam 2 kandydatka na rozmowie(maja byc rozmowy do konca czerwca) 1 kandydatka nie miala doswiadczenia wogole byla po ogolniaku, podobno byla obuzona ze np bedzie musiala moze roznosic ulotki;)

Gość 20lat
ja też jestem akurat po LO i mieszkam w bardzo małym miasteczku i o prace b. ciężko a musze sie zapisac w urzędzie bo nie mam ubezpieczenia (chodziłam do zawodowej i teraz skończyłam LO uzupełniające)