Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorzcyanka bleee

jak o jest?? allegro

Polecane posty

Gość gorzcyanka bleee

prubuje sprzedać tel przez allegro i co ? kurna nic juz nie wiem sama ludzie boją sie ziemnieków w środku czy co? ja tel sprzedaje a nie jakies cholerne kartofle!!!! OMG!!!

Gość gorzcyanka bleee
jest kto co miał podobnie?

A sprzedawałaś już coś?? Masz komentarze od kupujących?? Ty wiesz, co sprzedajesz, ale ktoś po drugiej stronie już niestety nie. Ja dopóki nie miałam kilku rzeczy sprzedanych, to telefonu nikt nie ruszył, dopiero jak poszło kilka tańszych rzeczy, pojawiły się pozytywy, to i telefony 4 już sprzedałam.

Gość gorzcyanka bleee
kurcze właśnie nie... konto mam długo ale jak już coś kupowałam to zawsze na boku sie z ceną dogadywałam... HMMM.. no to klops a u mnie z kasą cienko ostatnio...

Gość innowertyk
to pokarz tą komure ocenimy czy warta coś :)

Gość gupeek
poka linka do aukcji ;)

Gość innowertyk
o kuwa i sie wydało... :) ale to nic :)

Gość vnfgghjhkhg
bez pozytywów nawet nie licz na to że ktoś kupi musisz sprzedać parę tańszych rzeczy pierw

Gość innowertyk
hmmm no niestety... ale ja cholera nie mam co sprzedać.. :( spróbuje z cudzego konta.. dzięki za porade wiem już w czym problem :)

Gość to ja też doradzę
Jeszcze jedna rzecz - napisz porządny opis, a nie jednym ciągiem, bez przecinków i z literówkami. Takim opisem i brakiem komentarzy od razu wydajesz się podejrzana. Obejrzyj inne aukcje prywatne telefonów używanych i na ich wzór zmontuj swoją.

Gość innowertyk
opis napisałam jedno pod drugim tylko nie wiedzieć czemu w ogłoszeniu jest w jednym ciągu, a podglądzie bylo normalnie :) ale dzięki za rade,hmmm musze coś z tymi pozytywami zrobić...

Gość to ja też doradzę
Skoro nie radzisz sobie jeszcze dobrze z układem opisu - to chociaz napisz to z przecinkami, kropkami i duzymi literami na początku zdania. Od razu będzie przejrzyściej. Powodzenia.

Ewentualnie możesz spróbować sprzeadć na www.gumtree.pl bo na allegro bez pozytywów ciezko moze byc