Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojeezycieee

powiedział ze nie ma ochoty strasznie mi przykro

Polecane posty

Gość mojeezycieee

mój facet z którym jestem pół roku układa sie miedzy nami róznie, czesto jest zimny wobec mnie i sam to mówi i przyznaje ze głupio mu z tego powodu wczoraj był u mnie na noc kochalismy sie było przemiło..i po sexie właczylismy tv..i mówie do niego czy moge sie przytulic a on ze nie, myslałam ze dla zartu wiec pytam jeszcze raz a on nie bo nie ma teraz ochoty...no sie wkurwiałam powiedziałam ze to chamskie i ze mogłby czasem pomyslec zanim cos powie i sie odwróciłam plecami...wiec on sie zdzwił ze sie zenerwowałam i zaczał sie przymilac ale ja juz nie miałam ochoty..wiec on sie obraził ze ja sie obraziłam:O boze przykro mi ze czasem wyłazi zniego taki dupek...ze mam faceta a po miłej nocy nie moge sie przytulic nie wiem czy dłuzej tak wytrzymam

Gość staszek spod monopolowego
ale macie problemy

Gość abc abc abcd
Może jesteś typem przytulanki? Mój facet to taki typ. On by się w kółko przytulal, a ja nieraz nie mam ochoty. Wole poleżeć bez przyklejania ciał i gapić się w tv. I nie ma w tym żadnych podtekstów typu, ze on mi się nie podoba, czy tez ja kogoś mam. Po prostu lubię jak jest obok, ale nie za blisko, bo jak jest mi gorąco i on sie przytula to robi mi sie bardziej gorąco.

tez tak mialam ze nie chcial sie przytulac po seksie, i mowil ze przeciez sie przytulalismy przez ostatnia godzine wiec po co jeszcze..idiota ;/ faceci to w ogole potrzebuja dziewczyn;/?

Gość mojeezycieee
tak ja jestem straszna przylepa ja rozumiem ze facet po sexie szczegolnie mój nie ma ochoty na wielkie przytulania ale nie wymagałam wielkich pieszczot i pocałunków tylko obiecia ramieniem czy to az tak trudno

Gość abc abc abcd
Może dla niego jest to trudne. Zapytaj go o to. To najlepszy sposób. Dla Ciebie przytulanie jest ważne, ale co on o tym sądzi? Może nie dotrzega Twojej potrzeby bycia przytulaną.

Gość karolinka......
A jak ktoś wam każe jeść kotleta własnoręcznie usmażonego a wy nie macie ochoty to co? To jedank go jecie żeby tej drugiej osobie nie było przykro? A moze wy jesteście kobietami bluszczami? I jak facet się od was wreszcie uwolni i odejdzie do jakiejś normalnej babki to wypłakujecie się na kafe?

Gość czarodziejka00289
ja też uwielbialam się przytulać, niestety mój facet był nie "z tych", raz, drugi, trzeci, setny to samo i się odzwyczaiłam, ile można prosić? a teraz? teraz on się obraża, ze nie chcę go przytulić, że po seksie plecami do niego. A ja zawsze mówię - nauczyłam się od mistrza:-)

Gość mojeezycieee
powiedziałam mu ze dla mnie to upokarzajace prosic sie o takie cos bo miłym i udanym sexie..i w dodatku słyszec ze nie ma na to ochoty

Gość mojeezycieee
czasami zastanawiam sie czy ze mna cos nie tak czy z nim:O

Gość saleminka8
i co w tym dziwnego,życia bywa brutalne:P raz jest ok a raz nie. Gdyby ludzie takie tylko problemy mieli w zwiazku