Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia2231

białe spodnie i czarne pantofle u faceta ? pasuje ?

Polecane posty

Gość madzia2231

j.w.

Gość sraty pierdaty
nie

Gość a u kobiety?
np białe rurki czarne buty?

Gość eilizawal
a co powiecie o facetach którzy chodzą w czarnym garniturze i czarnych pantoflach i mają białe skarpetki ? dla mnie to kicz ale koleżanka mówi że skarpetki musza byc zawsze biale :O

absolutnie, jak dla mnie jedno z najbardziej wiejskich połączeń zarówno u kobiety jak i u mężczyzny. kiedyś był taki dowcip - po czym poznać Polkę w Paryżu? Jedyna kobieta na Pigalle w czarneych butach- bo do wszystkiego jej pasują :O

Gość eilizawal
też tak myślę ze to fo pa a jakie jeszcze męskie gafy Cię rażą ?

niestety wiele, jeśli chodzi o strój dla faceta to jestem bardzo wymagająca (wg wielu wręcz radykalna :P) ale nic na swój gust nie poradze... ;) w skrócie - dla mnie facet ma być elegancki + klasyka, klasyka, klasyka... Zadnych napisów, nadruków, kolorowych badziewiaków na koszulkach - to dobre dla nastolatków, nie lubie koszul włożonych w spodnie, trampków, adidasów (chyba że na siłownie) buty to bardzo ważna sprawa i muszą być zawsze czyste i eleganckie najlepiej dobrane do spodni ew. paska. Poza tym nie uznaję krótkich, ani jakichkolwiek innych nie zakrywających kostek spodni :O niestety stwierdzam że wiekszosc mężczyzn w Polsce ubiera sie fatalnie ale większości koleżanek się podoba także każdy ma swoje guściki ;)

Gość eilizawal
u to faktycznie masz chyba facetów jak na lekarstwo :) a co sądzisz o zakładaniu spodni w paski i koszuli w paski ? wydaje mi się że to też błąd ale widziałam kilka ciekawych połączeń i naprawdę dobrze to wyglądało

Gość eilizawal
mnie bawia jeszcze sandały i skarpetki i w ogóle sandaly

na szczescie mam jednego supermena i spelnia wszystkie wymogi ;) też widzialam kiedys pare takich połączeń hmm... tu by sie musiał chyba stylista wypowiedzieć i pokazać co z czym wolno a co nie. Generalnie wierze w to że może to fajnie wyglądać choć na pewno nie u każdego. Starczy zobaczyć co dzieje się na wybiegach, modele wyglądają niekiedy naprawdę ciekawie i intrygująco w różnych szokujących zestawieniach ale jakoś na tych naszych "staśkach" sobie tego nie wyobrażam :P

Gość fajansiarz
A co jest nieestetycznego w sandałach i krótkich spodniach?? Albo w koszuli wpuszczonej w spodnie?

nie powiedzialam że to nieestetyczne tylko brzydkie (nieestetyczna to jest pognieciona koszula z przykrótkimi rękawami) :P ale skoro tak to ująłeś może i tak być. Zwyczajnie mnie to bardzo razi, uważam że to nieeleganckie, niemęskie i ogólnie milion razy nie. Poza tym jakby tak sie skupic - kobieca noga - gładka, szczupła, zgrabna wydepilowana, piękny pedicure i dlatego szorty, spodniczki czy odkryte buty jak najbardziej wskazane. Bez urazy ale nie ma nic sexy w męskich stopach i włochatych łydkach, po co je wystawiac na widok publiczny :P

Gość fajansiarz
Jasne, że męskie nogi to nie to, co damskie, ale czasem - jak jest gorąco - obnażenie ich jest konieczne, żeby uniknąć jeszcze brzydszego efektu - spocenia się jak świnia :-) A co z tą koszulą w spodniach? To właśnie raczej rozwiązanie klasyczne, a z tego, co pisałaś, podoba Ci się klasyczna elegancja.

Gość fajansiarz
Jasne, że męskie nogi to nie to, co damskie, ale czasem - jak jest gorąco - obnażenie ich jest konieczne dla uniknięcie jeszcze brzydszego efektu - spocenia się jak świnia :-) A co z tą koszulą w spodniach? Też masz zastrzeżenia, a to przecież właśnie rozwiązanie klasyczne.

istnieją jeszcze takie genialne tkaniny jak len i cała reszta tych pożądanych w lecie materiałów w ładnych jasnych kolorach, skutkiem czego problem konieczności biegania w krótkich portkach jest automatycznie rozwiązany ;) Buty też można dobrać na lato odpowiednie, przynajmniej do miasta bo wiadomo że jak wybierasz się na plaże czy do ogrodu to nikt nie będzie od Ciebie wymagał pantofli ;) A odnośnie koszuli w spodniach - jeśli masz na sobie garnitur to jasne że w spodniach ale wielu mężczyzn nosi koszule jako normalne "bluzki" do spodni, jeansów - do wszystkiego. Wówczas wg mnie lepiej wygląda wypuszczona na wierzch (oczywiście jeżeli nie sięga kolan ;)), jest mniej zobowiązująco i po prostu fajniej :) A klasyczna elegancja u mężczyzny w moim mniemaniu to nie tyle trzymanie się ścisłych reguł odnośnie kolorów czy sposobów noszenia a raczej unikanie tych wszystkich zbędnych pizdrygałków na ciuchach :P To ja mam błyszczeć, a facet ma być męski :)

Gość rodzyn
szał ciałłłł, dobrze dobrana koszula do spodni i odpowiedni pasek dobrze będzie komponował się z odpowiednio włożoną koszulą w spodnie ;-)

Gość rodzyn
szał ciałłłł, dobrze dobrana koszula do spodni i odpowiedni pasek dobrze będzie komponował się z odpowiednio włożoną koszulą w spodnie ;-)

Gość rodzyn
skarpetki powinny być o ton ciemniejsze od spodni

Gość pryk pryk sryk
maskra a może na odwrót jeszcze :D hahaha na lato jakoś czarne obuwie nie bardzo pasuje ...no chyba ,że biały kotek i ma czarne skarpetki

Gość n/c
A ja do pani szał ciałłłł.. wiesz wygląd to nie wszystko .. ja np przeczytałem twoje komentarze i już wiem że nie poszedłbym z tobą na ani jedna randkę ;-P

Gość sddd
tez bym nie poszedl na randke. za bardzo wymagajaca jestes. kazdy ubiera sie w to co mu sie podoba i dobrze sie w tym czuje:P

o prosze, zapomnialam juz ze kiedys byl taki temat :P spokojnie panowie, ja nikogo z Was na randki nie zamierzam wyciągać, tym samym daleko mi do zmieniania Waszego stylu :D mówie tylko co mi sie podoba a co nie, chyba mam prawo, tak? Wy tez krytykujecie kobiety i ich wygląd na każdym kroku, oceniacie które podobają sie Wam bardziej, które mniej. nie rozumiem więc w czym macie problem z moją wypowiedzią :P swoją drogą miło mi, że moje zdanie wzbudza tyle kontrowersji :D może istnieje prawdopodobieństwo że któryś z Panów z kafeterii przeanalizuje zawartość swojej szafy i skłoni go to do refleksji :) niestety wciąż ubolewam nad tym, że statystycznie w większości przypadków kobiety są w PL piękne i dobrze ubrane, panowie zaś... cóż... :O bez komentarza :P