maj, a taka fatalna pogoda 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Witam! Otóż mój chłopak dzisiaj powiadomił mnie, że chce zrobic sobie kolejny tatuaż! :O To już będzie jego trzeci. Ja nic nie mam do tatuażów -jeżeli chodzi o jeden, dwa, ale trzy? czy to nie lekka przesada? No chyba że ze mna jest coś nie tak:D , wiem ze teraz powiecie, ze to jego ciało i nic mi do tego, ale jak wpadnie w jakąś manie tatuowania to bedzie masakra:/ Czy Wasi mężowie/chłopacy mają więcej niz jedną dziare? pocieszcie mnie jakoś! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość princessssa z kresla Napisano Czerwiec 15, 2010 kocham wydziaranych factów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fffffff......... Napisano Czerwiec 15, 2010 A co to nas....................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blę27 Napisano Czerwiec 15, 2010 mój mąż nie ma zadnego tatuazu bo jest przeciwnikiem tattoo....ja mam jeden :) a gdzie twój chłopak juz ma tatuaze i ten trzeci gdzie chce zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maj, a taka fatalna pogoda 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 jeden na lewej ręce taki duży drugi na prawej rece- mały i na tej prawej ma być nowy. trzeba bedzie sie przyzwyczaić, on uparty jak osioł:D - zdania nie zmieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blę27 Napisano Czerwiec 15, 2010 jesli do niego pasują tauaże i są ładne no i przede wszystkim dobrze zrobione to by mi chyba nie przeszkadzało....zresztą nie wiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maj, a taka fatalna pogoda 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 dziękuję Wam:) Troche mi pomogły Wasze odpowiedzi:D A tatuaże brzydkie nie są- każdy coś oznacza, ale co, to nie powiem, bo tylko ja o tym wiem...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach