Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unhappy-selena

jak przedłużyć włosy by nie było widać łączeń

Polecane posty

Gość unhappy-selena

jak przedłużyć włosy by nie było widać łączeń?? Chce sobie przedluzyc sama w domu i bede robic to juz 3 raz.Za kazdym razem uzywalam pasm clip in i jest to bardzo dyskomfortowe,bo co chwila trzeba sie kogos ze znajomych pytac czy nie widac nic. tym razem chce zrobić np. tak,że pasma włosów na taśmie przyczepię sobie micro ringami,albo easy hair,albo same micro rings,lub JAKIEJKOLWIEK innej co zrobie w domu. moze ktos cos wie?dziekuje za porady!!

Gość unhappy-selena
???

Gość asia fryzjerka
tylko na zgrzewy nie rob bo bedziesz żałować powiem ci ze te na klipsy jak sa dobrze założone nigdy ich nie widac , sama stosowalam:) a jak nie to polecam taśmy

Gość Natalia Panek
Polecam taśmy GL Tapes Plus - idealnie stworzone. Można jes zakładać już u nasady włosów i na serio nie widać. Sama mam i jestem bardzo zadowolona :)

Gość Florentyna

Najważniejszy jest odpowiedni salon no i włosy. Ważne, żeby profesjonaliści przedłużali włosy i to wysokiej jakości włosami. Ja jestem wierna tylko Great Lengths - włosy pięknie się układają przez długie tygodnie, nie widać łączeń, przez co fryzura wygląda jakby była w 100% naturalna. Pięknie!