Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziiiiiiizyssssssss

Widzieliście co TVN zafundował nam szarym masom ?

Polecane posty

Gość dziiiiiiizyssssssss

http://www.youtube.com/watch?v=qYgEV7qpnHg&feature=related i tylko giertych sie wstawil za Korwinem :o a tutaj juz po wywaleniu Korwinna Mikke ze studia, po krotkiej przerwie reklamowej http://www.youtube.com/watch?v=LPjGokZ35qg&feature=related Piorą nam mózgi .w TV wywalili Janusza Korwina Mikke ze studia bo taki mieli kaprys, bo za duzo wiedzial i bym za madry dla nich, teraz lansuja PO, nie dajcie sie OGLUPIC LUDZIE, oni chca zebysmy wybierali miedzy PO a Pisem , oni chca zebysmy nie brali pod uwage innych kandydatow, oni chca zeby Komorowski mial szanse wygrac z Kaczynskim, dlatego pokazuja non stop sondaze, falszywe sondaze zreszta :o

Gość reeeeesiol
Skurwysyny, JKM nie dopuszczają do mediów, banda łajdaków i złodziei.

Gość nudyyyy
nie TVN krowo tylko TV Program 1

Gość co za bzdury......
😴

Gość do shatynnnna
Shatyn to jasne:o cała telewizja sciemnia i pokazuja nam to co chca zbeysmy wiedzieli, manipuluja nami na swoja korzysc:o dlaczego media nie pokazuja Januszka Korwina Mikke ? bo sie boja ze mialby szanse wygrac z PO, dlaczego non stop mowia tylko o Komorowskim i Kaczynskim, nie zauwazyles ze reszta kandydatow jest na drugim albo i trzecim planie ? oni chca zeby w wyborach walczylo 2 ludzi wtedy latwiej wygrac jednemu..... a najbardziej Komorowskiego faworyzuja

dla mnie JKM ma poglądy jak prosty wsiowy żul i chcąc zrobić program na poziomie należałoby jego skrajnych farmazonów unikać :) zgadzam się o do ośmieszania się :)

Gość ja glosuje naaaaa
Już wiem, że głos na Pana Janusza jest nie tylko świadomym wyborem, ale patriotycznym obowiązkiem. Musimy rozpierdolić to koryto podatkowe, póki jeszcze czas. Media są przeciwko nam, ale mam swój mózg i razem z wami zagłosuję na Pana Janusza Korwina Mikke.

Gość samsoooni
ja głosuję na Janusza Korwina-Mikke i wali mnie to, że go nie pokazują w TV, a jeśli już to z jak najgorszej strony, manipulując jego wypowiedziami.. dobrze widzicie jak pokazywali Lecha Kaczyńskiego przed i po tragedii.MANIPULACJA:o Jeśli myślicie tak jak każe wam TVN, proszę poszukajcie jego wypowiedzi w internecie (o podatkach, biurokracji, ZUSie, korupcji, wymiarze sprawiedliwości, służbie zdrowia, depenalizacji narkotyków), i dopiero potem oceniajcie:o

Gość ajloff me
Rozchodzi się o to że Mikke rozwaliłby ich wszystkich argumentami dlatego nie chcieli go dopuścić do dyskusji :D

Rozchodzi się o to że Mikke rozwaliłby ich wszystkich argumentami a on ma jakieś argumenty? nieadekwatne odpowiedzi zdradzające raczej niewiedzę i zapalczywość chyba :)

Gość --------..--------------------
kolego-"dziiiiiiizyssssssss"-nie siej smiesznej,klamliwej propagandy.Nie mieszaj PiSu do PO.TVN NAPEWNO by sobie nie zyczyla zeby PiS cokolwiek znaczyl.Wlasciciel tej stacji-Mariusz Walter-stary komuch,byly szef 2ki TVP za komuny jest wrogiem Polakow i Polski.Zatem takze PiSu.Pasuje mu uklad z okraglego stolu gdzie dogadali sie zdrajcy z solidarnosci typu Tusk,Geremek,Mazowiecki czy Michnik z komuchami. PiSu tam nie bylo.Badzmy uczciwi.OK?

Gość --------..--------------------
Pisz wyraznie ze to bylo w TVP.Bo zmylila mnie twoja wypowiedz.Sprawa wyglada inaczej.Posluchaj co ma do powiedzenia autorka tego programu.Dla mnei nie ma ty zadnej afery.