Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cafetarjanka

staram sie o dzidzie juz 2 lata czemu nie wychodzi???

Polecane posty

sa tu jakies kobietki ktore podobnie jak ja staraja sie juz dosc dlugo i nie zachodza w ciąże mimo tego ze jest wszystko ok?

Gość Tak my staramy się już
7 lat i duuupa. Nie ma żadnych przeciwskazań. Zarówno ja jak i mąż jesteśmy w pełni zdrowi. Przeszliśmy 3 IUI i aktualnie zbieramy na ifv.

Gość ja tez chceeeeeeeeeeee
a ja nie moge zajsc w ciaze juz 3 miesiace ,mam synka co ma 6 miesiecy,nie mam juz okresu 50 dni a testy 2 zrobilam i sa negatywne

Gość panda.manda1
MOJA KUZYNKA TAK MIAŁA ŻE PRZEZ 2.5 NIE MOGŁA ZAJŚĆ W CIĄŻE W KOŃCU WYBRALI SIE NA URLOP - I UDAŁO SIE CAŁKIEM NIEŚWIADOMIE - NIE MYŚLELI O TYM , BYLI SPONTANICZNI - PO PROSTU SIE ODPRĘŻYLI A PRZEDE WSZYSTKIM POZBYLI STRESÓW KTORE NA CO DZIEN TOWARZYSZA W PRACY MOŻE TO PRZYPADEK ALE CZASEM WARTO SPRÓBOWAĆ - TO OKRES WAKACJI W KOŃCU ŻYCZE POWODZENIA

Gość Aliannaaa
5 lat temu byłam załamana, straciłam pracę, wymówiono nam mieszkanie..od czułości do stosunku było niewiele..gdy powiedziałam wtedy ówczesnemu mężowi "nie" on przytrzymał i zrobił swoje(wczesniej nie pozwalałam mu się dotykać, nie uprawialismy seksu - wykrzystał moje załamanie, bo nie chciałam dziecka)..dosłownie minuta..dziś jestem mamą 5 letniego Kubusia.

Gość ja starałam sie 1,5
i jAK wyluzowałam - stwierdziłam że nie chce mieć dziecka ( problemy z mojej strony)- chce mieć tylko męża to raciązyłam :) sAMA nawet nie wiem w który dzień :) ale to było najwspanialsze przezycie ....teraz czekam na mojego synusia który przyjdzie na swiat w sierpniu....wiec kochane cuda sie zdażają tylko trzeba przestac o tym myslec