Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puppppppppp

jakie zaspiewac piosenki????

Polecane posty

Gość puppppppppp

mam egzamin na studia ktory polega m.in na zaspiewaniu dwoch piosenek dla dzieci na poziomie szkoly podstawowej Ktos moze orientuje sie jakie to moga byc piosenki? gdzie moge je znalezc albo znacie moze jakies tytuy chociaz? Wogole nie orientuje sie jakie to moga byc piosenki? Myslalam o piosenkach " fasolek" np. ogorek wąsaty itp :) ale wydaje mi sie ze to są raczej na poziomie przedszkola...

teraz to musisz zaspiewać Lady Gagę albo Hannę Montanę;) moja siostra jest w podstawówce i teraz juz nie uczą piosenek typu "Płonie ognisko i szumią knieje' czy "gdy strumyk płynie z wolna";)

Gość ha ha ha ha ha ah a
chce ci wsadzic mojego wielkiego kutasa do ryja az do gardła a ty bedziesz go ssac łapczywie i pic moja sperme kurwa ssij suko kurwa ssij bierz go ciagnij suko

Gość puppppppppp
i to jest własnie kultura i poziom ludzi na forum..... Nawet jakbym byla kurwą to bym ci nie obciągneła bo jestes śmieciem i zerem i wiesz o tym doskonale a takich słabych ludzi sie niszczy i dlatego prubujesz sie bronic przez wulgarnosc?? Za pozno mały człowieczku....